Juana19
Fanka BB :)
Ja jak zdarta płyta będę sugerować wizytę u osteopaty dobregoU nas to samo dziś odstawiłam zelazo żeby zobaczyć czy będzie różnica
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak zdarta płyta będę sugerować wizytę u osteopaty dobregoU nas to samo dziś odstawiłam zelazo żeby zobaczyć czy będzie różnica
Hej, przyszłam się wyżalić
Mały od wczoraj nie śpi tylko ciągle płacze. Kropelki nie pomagają, czopki i windi też. Ciągle jest na cycku bo tak tylko się uspokaja, a ja wyglądam jak zombie
Jak zaśnie przy cycku to odkładam i śpi może 15 minut.
Szczepienia po szóstym tygodniu wiec jeszcze niewiele chyba po. My w tym tygodniu mieliśmy. Standardowo lekarz bada i robi wywiad. Mierzenie główki, ważenie tez. Nam oprócz tego dała coś na ten trądzik.
Z tym prężeniem i męczeniem się to rozważ wizytę u osteopaty. U nas problemy praktycznie minęły po jednej wizycie.
W nocy przyszły wyniki moich chłopców - obaj negatywni!!! ))) odetchnęłam i nie będę ciągać małej po lekarzach ani szpitalach.
Udanego weekendu!
Tez chętnie się dowiem, czym rozni się osteopata od fizjo? U nas wizyta u osteopaty 170 zl 30 minSuper, cieszę się, że jesteście negatywni!
A Ty byłaś tylko na jednej wizycie u osteopaty czy planujesz więcej? Jak dokładnie wygląda wizyta?
Hej, przyszłam się wyżalić
Mały od wczoraj nie śpi tylko ciągle płacze. Kropelki nie pomagają, czopki i windi też. Ciągle jest na cycku bo tak tylko się uspokaja, a ja wyglądam jak zombie
Jak zaśnie przy cycku to odkładam i śpi może 15 minut.
Ostatnio go tak położyliśmy i się tak posikał aż otulacz cały mokry i on był ...U nas tak od tygodnia. Podobno to skok to rozwojowy. Spróbuj kłaść maluszka w otulaczu, żeby nie mógł się rączkami stymulować po twarzy, u nas trochę pomaga...
Też nie biorę od 2 dniU nas to samo dziś odstawiłam zelazo żeby zobaczyć czy będzie różnica
A jaka witaminę d podajesz?Też nie biorę od 2 dni
Wszystko co dawałam i daje i moje żelazoA jaka witaminę d podajesz?
I jakie kropelki przerabiałas?