MiśZielinka
Fanka BB :)
Ile włoskówBardzo (zdjęcie). Pediatra powiedziała ze to trądzik z ciemieniucha która u nas jest na czole a nie głowie. Mamy jakaś robiona maść. Zaraz do apteki idę po nią.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile włoskówBardzo (zdjęcie). Pediatra powiedziała ze to trądzik z ciemieniucha która u nas jest na czole a nie głowie. Mamy jakaś robiona maść. Zaraz do apteki idę po nią.
Tak włoski się trzymają i chyba nie będą wypadać. U chłopców wypadały od 4ego tygodnia. Ona ma słodka czuprynkę i śliczny kolor włosów. Taka czekoladkaIle włosków
Tak włoski się trzymają i chyba nie będą wypadać. U chłopców wypadały od 4ego tygodnia. Ona ma słodka czuprynkę i śliczny kolor włosów. Taka czekoladka
Nie ryzykowałam już z tym ketonal em, ale zdziwiła mnie ta położna mówiąc o ibuprom ie ibuprom nawet dostałam na odchodne wychodząc ze szpitala (gdzie przecież rozbudzałam laktację) poza tym piszą ze ibuprom to najbezpieczniejszy przeciwbólowych podczas KP...W moim szpitalu po cc dają ketonal forte (2x mocniejszy od active) i potem wypisują tez receptę na niego do domu, wiec myślę że mimo zaleceń producenta można go brać
To u mnie na odwrót w szpitalu mówili że tylko paracetamol i że ibuprofenu nie można.Nie ryzykowałam już z tym ketonal em, ale zdziwiła mnie ta położna mówiąc o ibuprom ie ibuprom nawet dostałam na odchodne wychodząc ze szpitala (gdzie przecież rozbudzałam laktację) poza tym piszą ze ibuprom to najbezpieczniejszy przeciwbólowych podczas KP...
Niby drugie dziecko ale głowa mi pęka po tych wizytach patronazowych...
No właśnie w tym okresie moim wypadały włosy i potem jednemu od razu zaczęły rosnąć bardzo szybko - chodzi do fryzjera od 6ego miesiąca. Wypadły mu bardzo ciemne a urosły blond a drugiemu wypadły i rosly troche wolniej ale tez od razu. Pamietam ze z tymi zakolami jak biskup wyglądali i się śmialiśmy słodziaki.To prawda, że piękna czuprynka . Za to synek ma 4 tygodnie i już zakola po ojcu
Ważne ze urosła niektóre dzieci długo nie maja włosków. W końcu będzie miała czuprynkęJa mam nadzieję że córka nie wda się z włosami we mnie. Mi do 2 roku życia grzywka nie rosła
To u mnie na odwrót w szpitalu mówili że tylko paracetamol i że ibuprofenu nie można.
No właśnie w tym okresie moim wypadały włosy i potem jednemu od razu zaczęły rosnąć bardzo szybko - chodzi do fryzjera od 6ego miesiąca. Wypadły mu bardzo ciemne a urosły blond a drugiemu wypadły i rosly troche wolniej ale tez od razu. Pamietam ze z tymi zakolami jak biskup wyglądali i się śmialiśmy słodziaki.
Kobietki czy słyszałyście o smoczku Curaprox baby? Podobno taki magiczny ze jak dziecko nie chce żadnego innego to tego zlapie odrazu?
Cena kosmiczna bo za 2pak ponad 100zl... Ktoś ma jakieś doświadczenie? Probuje się jakoś uratować choć na chwilę bo na spacerach jak się obudzi i zacznie płakać to już koniec po spacerze.. trzeba szybko do domu i wystawiać cycka.
Mój ssak nie toleruje żadnych smoczków przestestowane 5... jedynie od czasu do czasu pociągnie te bibs ale podobno one są bardzo kiepskie ze niby pecznieja w buzi i maja nie taki kształt