A espumisan masz 40? Ja od dziś daje 2x20 zobaczymyKurka blaszka my właśnie mamy Dicoflor / diflos i zastanawiam się czy nie zmienić na vivomixx bo ma dobre opinie nawet u Pana Tabletki... Co do Wit D mamy te rybki wyciskane i niewiem też czy nie zmienić na psikane bo tyle co mu wcisnę to wypluwa..
Espumisanu mu daje 20 kropelek dziennie bo się boję położna niewie jak to się podaje i kazała się sugerować ulotka..
Co do zielonej kupki ze sluzem czytałam gdzieś i widziałam kupkową grafikę, że może być to od przewodu pokarmowego, ale też i tego zelaza więc może obserwuj jak je skończycie brać?
U nas po witaminie d3 rybkach wyciskanych było kiepsko wiec teraz ten vigantol jest ale tez dzis mu nie dam żeby zobaczyć czy będzie poprawda jak tak to zmienię na devikap który jest ma recetpe i podobno dobrze się sprzyswaja
Co do zielonej kupki teraz pomimo brania zelaza kupki są żółte czyli dobre bardziej obstawiam ze to po tym całym sab simplexie zatrzymały mu się kupy i zrobił taka brzydka ale odkąd odstawione kupy są cale szczęście meczy się przy jej zrobieniu ale są, wspomagałem się tez kawałkiem czopka glicerynowego jak się tak męczył i jak kupy nie bylo