Kwestia hormonów, raz będzie lepiej raz gorzej, ale chyba najbardziej skuteczny będzie poród. Ja z synem byłam strasznie wysypana, ludzie mnie widząc mówili "o będzie dziewczynka" W domyślę, że córka zabiera matce urodę. No cóż w Chinach jest na odwrót ponoć to syn urodę zabiera. Życie pokazuje, że i córka i syn.Macie problem z pryszczami, trądzikiem?
Mi wysypało twarz, głównie czoło i podbródek.
Konsultowała któraś z Was z dermatologiem bądź innym lekarzem jakieś masci bezpieczne w ciazy na trądzik?
reklama
Potwierdzam. W ciąży z synem na początku miałam całe czoło w takiej kaszce, delikatne wypryski. Z czasem zelżało. Też mówili będzie dziewczynka, bo zabiera urodę mamie Urodził się ładny chłopakKwestia hormonów, raz będzie lepiej raz gorzej, ale chyba najbardziej skuteczny będzie poród. Ja z synem byłam strasznie wysypana, ludzie mnie widząc mówili "o będzie dziewczynka" W domyślę, że córka zabiera matce urodę. No cóż w Chinach jest na odwrót ponoć to syn urodę zabiera. Życie pokazuje, że i córka i syn.
Teraz noszę w brzuszku dziewczynkę i podobnie kaszka na czole. Delikatniejsza, ale jednak. Tym razem córce wybaczam
A jeśli chodzi o samopoczucie, to ja też coraz lepiej się czuję. Mdłości praktycznie ustąpiły. Tylko dalej nie moge zniesc zapachu gotujacego sie rosołu i zapachu mięsa.
hikari_ona
Fanka BB :)
Mnie, póki co oszczędziło. Czasami coś wyskoczy, ale to takie pojedyncze sztuki, Chodzę nawet bez makijażu. Włosy też jakby bardziej błyszczały, więc widzę plusy Natomiast coraz częściej zauważam, że puchną mi nogi i trochę ręce. Jak jest bardzo ciepło, to zauważam, że mam np. trudność ze zdjęciem pierścionków. I obawiam się, że jazda w tym obszarze się dopiero zaczynaMacie problem z pryszczami, trądzikiem?
Mi wysypało twarz, głównie czoło i podbródek.
Konsultowała któraś z Was z dermatologiem bądź innym lekarzem jakieś masci bezpieczne w ciazy na trądzik?
MiśZielinka
Ja po badaniu. Na usg wszystko wporzadku i prawdopodobnie rośnie nam mały chłopczyk ale nie przykładam tak do tego wagi bo córka też na początku miała być chłopcem.
Pobrałam też sobie pappe, morfologie, tsh i glukoze a oprócz tego mocz ze względu na to moje zapalenie pęcherza.
Pobrałam też sobie pappe, morfologie, tsh i glukoze a oprócz tego mocz ze względu na to moje zapalenie pęcherza.
MiśZielinka
Hej, ja zaczynam swoją przygodę z ciążą jak można tak to nazwać. Nie wiem gdzie się zwrócić.. pomyślałam że właśnie tu dostane kilka odpowiedzi. Ja mam termin na 18-21 listopad a caly czas boje się że bedzie coś złego jak mam się takiej mysli pozbyć? Np dzis trochę posprzątałam trochę przemeblowania oczywiście ja nie dźwigałam pomagała mi szwagierka bo siedzę sama w domku mąż dopiero niedługo wróci a jestem na l4 i ciężko samemu wysiedzieć na tyłku woec zabrałam się za porządki z ciuchami i nie tylko i jak tylko czułam się gorzej kładłam się lub siadałam ale pod koniec dnia boli mnie brzuch boje się że zrobiłam czegoś za dużo i strasznie się martwię. Bardzo chce mieć dzidziusia i nie wiem czy nie jestem nazbyt wrazliwa.. pomóżcie proszę Pozdrawiam !
Witaj w Naszym świecie.
Jak zobaczysz nasze posty to każda z Nas się tu stresuje. Jak nie objawami lub brakiem tok wizyta i normami w badaniach. Myślę, że niema złotego środka na brak stresu i zmartwień w ciąży.. Byle do przodu
Rzeczywiście miałaś powiedziane, że będzie chłopak a urodziła sie dziewczynka? Mi lekarz powiedział, że będzie chłopak i ja już zaczęłam pokój urządzać - w mojej glowie oczywiście . Ale faktycznie z tym to jeszcze różnie może być. Może faktycznie nie będę się w 100% nastawiać na tego chłopakaJa po badaniu. Na usg wszystko wporzadku i prawdopodobnie rośnie nam mały chłopczyk ale nie przykładam tak do tego wagi bo córka też na początku miała być chłopcem.
Na forum z dziećmi urodzonymi tak jak mój syn, mamy Krzysia, który do porodu miał być Marcelinką. Też inna dziewczyna z tego forum miała taką sytuacje, ale w poprzedniej ciąży i tez w tą stronę z Blanki zrobił się Olaf. Wcześniej myślałam, że pomyłki są tylko w druga stronę przez pępowinę między nogami, a jednak ...Rzeczywiście miałaś powiedziane, że będzie chłopak a urodziła sie dziewczynka? Mi lekarz powiedział, że będzie chłopak i ja już zaczęłam pokój urządzać - w mojej glowie oczywiście . Ale faktycznie z tym to jeszcze różnie może być. Może faktycznie nie będę się w 100% nastawiać na tego chłopaka
Domi2104
Cieszę się że wszystkie w porządku [emoji846] gratulujęJa po badaniu. Na usg wszystko wporzadku i prawdopodobnie rośnie nam mały chłopczyk [emoji846] ale nie przykładam tak do tego wagi bo córka też na początku miała być chłopcem.
Mam madzieje że wszystko będzie dobrze jutro badania i kolejny stres.Witaj w Naszym świecie.
Jak zobaczysz nasze posty to każda z Nas się tu stresuje. Jak nie objawami lub brakiem tok wizyta i normami w badaniach. Myślę, że niema złotego środka na brak stresu i zmartwień w ciąży.. Byle do przodu
reklama