MiśZielinka
Fanka BB :)
Ja do Salve mam zawsze pecha, zawsze źle trafiam. Rejestratorki kompletnie nieogarnięte. Własnie do nich dzwoniłam ze skierowaniem na prentalne, a oni do mnie ma pani 35 lat. Ja, że nie to się rozłączyła. Moja lekarka też przestała tam przyjmować . No i tez w moim przypadku mogę rodzic w szpitalu z 3 stopniem referencyjności (nawet bym się bała w innym) i chcę mieć lekarza z Madurowicza. Wszystkich tam znam i czuję się bezpiecznie.
No co ty opowiadasz? Masakra.. Niewiem na kogo trafiłaś. Ja właśnie mam tam prenatalne 10 maja a niemam 35 lat Pewnie. Lepiej rodzic w szpitalu gdzie ma się jakiekolwiek znajomości. Mój szpital niestety covidowy dlatego muszę coś wybrać coś innego z tych naszych łódzkich szpitali, bo nie będę przecież cała ciąże się zamartwiać czy go odkształca do tego czasu. Jeśli chodzi o referencyjnosc to nie przesadzam bo wiem, że i tak zawsze mogą podjąć decyzję o przewiezieniu do innego szpitala biorę pod uwagę 3ciego stopnia i 2giego, ale każdy ma inne podejście i najważniejsze żeby każda z Nas czuła się komfortowo i bezpiecznie.