Natalia9898
Fanka BB :)
Mi w tamtym roku wyszło że przechodziłam igg miałam 7500 w tym roku jak robiłam badania na toksoplazme wyszło że wogole nie przechodziłam nie wiem od czego to zależy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Analiza wyników w morfologii to skomplikowana sprawa. Wielkie dzięki, mam nadzieję, że jest tak jak mówisz po rozmowie z lekarzem jutro dam znaćMi np. wyszło mega wysokie igg różyczki i tez byłam przerażona ale gin nawet nie zwrocil na to uwagi, mówił że to nic i wszystko ok
Także glowa do gory
Wow, myślałam, że w wynikach już zawsze widać że się to przeszło. Jak widać to chyba bardziej skomplikowane.Mi w tamtym roku wyszło że przechodziłam igg miałam 7500 w tym roku jak robiłam badania na toksoplazme wyszło że wogole nie przechodziłam nie wiem od czego to zależy
też tak myślałam ale lekarz mówi że wogole nie przechodziłam pomimo tego że mu tamte badania pokazywałam bo opiera się na aktualnychWow, myślałam, że w wynikach już zawsze widać że się to przeszło. Jak widać to chyba bardziej skomplikowane.
Leukocyty trochę podwyższone bo masz stan zapalny co niestety widać również w moczu.Dziewczyny może pomożecie mi zinterpretować te wyniki?
Bardzo Ci dziękuję kochana za opinie wizyte mam jutro to się dowiem co i jak. Niestety wyniki maga takie być bo ciąży nie planowałam, a pół roku przed ciążą schudłam 30kg w pół roku na diecie białkowej i to może być przyczyną takich wynikówLeukocyty trochę podwyższone bo masz stan zapalny co niestety widać również w moczu.
Odnośnie hemoglobiny i hematokrytu to nie jeść źle, też mam obniżone ponieważ to normalne w pierwszym etapie ciąży ze względu na zwiększoną objetosc krwi.
Organizm naprodukował więcej krwi to i krwinek objętościowo jest mniej.
Najbardziej martwilabym się moczem
Krew jest ok, Hemoglobina w ciąży to norma niestety ze tak leci i ją trzeba kontrolować.Dziewczyny może pomożecie mi zinterpretować te wyniki?