rossig
Fanka BB :)
@Mag... nigdzie nie napisała, że wykorzystujemy swoją sytuację.Ehh teraz to mi się zrobiło smutno... Pisałam coś o sobie, starałam się zachowywać jak każda kobieta w ciąży ale wytykanie tego, jako byśmy wykorzystywały swoją sytuację jest straszne To ja jednak muszę zadbać o swój spokój psychiczny bo to jest bardzo ważne w ciąży a tu tego nie znajdę Życze Wam dziewczyny spokojnych i nudnych ciąż, spokojnych badań, mało stresu i do zobaczenia na porodówkach w październiku/ listopadzie
Sama jestem po poronieniu, które bardzo przeżyłam, a nie uraził mnie jej post W dodatku ja założyłam ten cały wątek. Ciągle marudzę dziewczynom, że jest mi źle bo krwiak, bo się boję, bo tyle leków itp. Jest tu też miejsce dla takich osób po przejściach. Ja bardzo lubię tu wchodzić, nie czuje się odrzucona z tego powodu i dostałam mnóstwo wsparcia
Chodzi tylko o to, że jeśli ktoś chce być aktywny, to niech jest razem z nami na prywatnej grupie. Jeśli ktoś chce czytać to ok, niech czyta. Ale my chcemy pisać prywatne tematy i co w tym złego, że chcemy wątek, na którym będą tylko osoby aktywne? Nikt nikomu nie broni wchodzić tu i czytać posty od osób, które się nie dzielą życiem prywatnym.