*Grzanka*
Fanka BB :)
usłyszałam to samoDzwoniłam teraz, i Pani stwierdziła że dowiem się dzień przed wizytą czy można z partnerem bo lekarze z dnia na dzień zmieniają zdanie [emoji15]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
usłyszałam to samoDzwoniłam teraz, i Pani stwierdziła że dowiem się dzień przed wizytą czy można z partnerem bo lekarze z dnia na dzień zmieniają zdanie [emoji15]
ja się tam zapisałam bo dziewczyny tutaj polecały i gin na wizycie też tylko o nich wspominałWy wszyscy tam się zapisujcie bo jest darmowe badanie tak ? A w innej klinice ile kosztuje w ogóle takie badanie ?
ja mam olejeki z lulaloveja kupie mustele krem i olejek dobry skład ma. Mam nadzieję se ten zapach mi podjedzie bo wszystko z misteli pachnie specyficznie
ja też na 10.05, a na którą? Ja na 17Tak mi wczoraj pani powiedziala przez tel i tego się trzymam Ja jestem zapisana na 10.05, a ty?
Ooo na 18.20 jestemja też na 10.05, a na którą? Ja na 17
Mam mutacje mthfr i jak brałam mieszanki gotowe dla staraczek to mi homocysteina zbytnio rośnie :/bardzo dziękuję też ta wit D używamy dla rodziny.
te witaminy każdej są zalecane czy że względu na tromofilie muszis zabrać te metyle?
my wczoraj powiedzieliśmy dziewczyną, zareagowały super, ciągle mnie przytulają i mówią że muszą o mnie dbać, nawet pokój bez marudzenia posprzątały tylko jak im apke pokazuje to mówią, że strasznie brzydki ten dzidziuś wiedzą że to tajemnica i dlatego młodsza przez cały ogródek wolała mamooo ale super niespodzianka i tajemnica, kocham Ciebie i dzidziusiaNo u nas bylo podobnie jak drugi siedzialbjeszcze w brzuchu.. ale dzis zaskoczyl mnie bo jak wrocilam z pracy to przyszed sie poprzytulac i nawet zapytal jak sie czuje szok.
Dziewczyny w gymcentrum wystarczy powiedzieć ze na NFZ czy trzeba mieć jakieś skierowanie od lekarza lub trzeba być na NFZ u ginekologa ? Bo ja chodzę prywatnie i zastanawiam się czy mogę skorzystać z tego i czy wystarczy się zapisać i powiedzieć ze na NFZ ?
też mam 10goja też na 10.05, a na którą? Ja na 17
hahaha ojeeej jakie to jest wzruszające serio . Jak ja kocham dziecimy wczoraj powiedzieliśmy dziewczyną, zareagowały super, ciągle mnie przytulają i mówią że muszą o mnie dbać, nawet pokój bez marudzenia posprzątały tylko jak im apke pokazuje to mówią, że strasznie brzydki ten dzidziuś wiedzą że to tajemnica i dlatego młodsza przez cały ogródek wolała mamooo ale super niespodzianka i tajemnica, kocham Ciebie i dzidziusia