reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, tak dużo piszecie, że ciężko za Wami nadążyć 🙈 u nas dzisiaj 8+3 i wizyta o 17:20, ale jestem tak dziwnie spokojna, sama nie wiem czemu.
Wszystkie Wasze Maleństwa na usg są śliczne, bardzo się cieszę z każdego zdjęcia! :) życzę miłego spokojnego dnia z objawami czy bez, wedle życzenia, mnie nudności dalej męczą, więc ja wolę taki "bez" 😂
Kto jeszcze dzisiaj ma wizytę meldujcie się!
Ja mam usg dopiero za 3 tygodnie ale chętnie popatrzę na Twoje zdjęcie bo ja też dziś 8+3 🙂

reklama
dziękuję za trzymanie kciuków, widać bardzo pomogły bo dzidzia ma się dobrze [emoji3059] pojechaliśmy z mężem na pogotowie i mnie zatrzymali na obserwacje. Na usg dzidziuś z bijącym serduszkiem[emoji3590] całe 4 mm [emoji85] dopiero 6+5 wg USG. Lekarz nie stwierdził przyczyny krwawienia, powiedział że wszystko wygląda dobrze a plamienia się zdarzają. Dostałam duphaston i od razu euthyrox bo wynik powyżej 4 to faktycznie już spory.
Poza tym już prawie nie plamię także myślę że to tylko jednorazowa akcja i wszystko będzie dobrze [emoji4] mam nadzieję że już jutro wypuszcza mnie do domku bo już tęsknię za moimi chłopakami [emoji3064]
To super że wszystko w porządku. Do rze że pojechałaś chociaż się nie stresowałas w domu. Jak będzie ok to pewnie dzisiaj cię wypuszcza [emoji846]
Po badaniach :) 8 tyd 5 dni ze zdjęcia i jest mały 2cm gumiś :) wszystko w porządku no i muszę chyba jednak pogodzić się ze starsza ciaza niż myślałam. Termin 7/11. Machamy do was dziewczyny :)))
2 cm to spory. [emoji846] Lubie takie informacje czytać [emoji846][emoji846]

dziękuję za trzymanie kciuków, widać bardzo pomogły bo dzidzia ma się dobrze [emoji3059] pojechaliśmy z mężem na pogotowie i mnie zatrzymali na obserwacje. Na usg dzidziuś z bijącym serduszkiem[emoji3590] całe 4 mm [emoji85] dopiero 6+5 wg USG. Lekarz nie stwierdził przyczyny krwawienia, powiedział że wszystko wygląda dobrze a plamienia się zdarzają. Dostałam duphaston i od razu euthyrox bo wynik powyżej 4 to faktycznie już spory.
Poza tym już prawie nie plamię także myślę że to tylko jednorazowa akcja i wszystko będzie dobrze [emoji4] mam nadzieję że już jutro wypuszcza mnie do domku bo już tęsknię za moimi chłopakami [emoji3064]
Cieszę się, że wszystko dobrze ❤️

Witam 7+3. Już jutro o tej godzinie będę latać jak na szpilkach przed wizytą 😱 dziś puki co ok, choć tak dziwnie ćmi mi w głowie i uszy się zatykają
Zmierzyłam sobie swoim glukometrem cukier na czczo i już się zaczynam załamywać bo wyszło 97 :( a to dopiero 7 tydzień 😭

To super że wszystko w porządku. Do rze że pojechałaś chociaż się nie stresowałas w domu. Jak będzie ok to pewnie dzisiaj cię wypuszcza [emoji846]2 cm to spory. [emoji846] Lubie takie informacje czytać [emoji846][emoji846]
niestety zostaje aż do soboty.. Głównie ze względu na wcześniejsze poronienia. Lekarz chce zobaczyć jak będzie się rozwijała ciąża i przez kolejne dni będzie to sprawdzane czy wszystko w porządku i czy idzie to w dobrym kierunku. Z jednej strony masakra tyle czasu jak ja już tęsknię za synem [emoji17] ale z drugiej będę spokojniejsza jak wrócę do domu że wszystko ok :)

niestety zostaje aż do soboty.. Głównie ze względu na wcześniejsze poronienia. Lekarz chce zobaczyć jak będzie się rozwijała ciąża i przez kolejne dni będzie to sprawdzane czy wszystko w porządku i czy idzie to w dobrym kierunku. Z jednej strony masakra tyle czasu jak ja już tęsknię za synem [emoji17] ale z drugiej będę spokojniejsza jak wrócę do domu że wszystko ok :)
To jest tak naprawdę dobra wiadomość! Jak Cię wypiszą będziesz miała w sobie duuużo więcej spokoju. Na pewno otrzymasz tam najlepszą opiekę :)

reklama
Przytulam mocno❤️ Wiem, że będzie ciężko ale tak jak mówisz, lepiej sprawdzić wszystko na spokojnie 😊 swoją drogą, trafiłaś na super lekarza, mnie po badaniu dawali tabletki i do domu..

Do góry