Patka77
Fanka BB :)
Cudowne maleństwoZobacz załącznik 1254177Bejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mm na ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne maleństwoZobacz załącznik 1254177Bejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mm na ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
Super,gratulacjeJestem po wizycie jest dzidzia z bijącym serduszkiem i ma 4mm
Tak, od kilku dni cały czas czuję takie lekkie bóle jak na miesiączkę + ciągnięcie. Myślę, że to chyba normalny objaw, wszystko musi się powoli rozciągaćTeż czujecie co jakiś czas bóle w brzuchu coś na okres a czasami takie ciągnięcie,lekkie skurcze? ja tak mam kilka razy dziennie
Tak, zdarzają się. I zauważyłam że nie mają nic wspólnego z wysiłkiem fizycznym. Siedzę albo leżę i nagle łapie taki skurczTeż czujecie co jakiś czas bóle w brzuchu coś na okres a czasami takie ciągnięcie,lekkie skurcze? ja tak mam kilka razy dziennie
To ja za tydzień w piątek ☺za tydzień we wtorek dopiero, jak nie oszaleje do tego czasu
a który to tydzień?Jestem po wizycie jest dzidzia z bijącym serduszkiem i ma 4mm
Czyli to chyba normalne ☺Tak, od kilku dni cały czas czuję takie lekkie bóle jak na miesiączkę + ciągnięcie. Myślę, że to chyba normalny objaw, wszystko musi się powoli rozciągać
To ja mam tak samo, nawet jak leżę czyli chyba to rozrost macicyTak, zdarzają się. I zauważyłam że nie mają nic wspólnego z wysiłkiem fizycznym. Siedzę albo leżę i nagle łapie taki skurcz
Ok - rozumiem. No to faktycznie nie taka prosta sytuacja.Tzn jak ja juz odejde na taki czas to juz nie wroce, bo jesli moje tematy przejma inni ludzie to ja juz ich tak latwo nie odzyskam. Musze budowac baze od nowa, to sie wiaze z okrojonymi wyplatami. Jak podejme decyzje o odejsciu to na dlugo. Dlatego tak sie boje tej decyzji
Zupełnie inny dyskomfort w podbrzuszu czuje właśnie po wysiłku ( chociażby po dłuższym spacerze ) wtedy ten brzuch tak kłuje. A właśnie od czasu do czasu łapie taki skurczTo ja mam tak samo, nawet jak leżę czyli chyba to rozrost macicy