Patka77
Fanka BB :)
Który tc? Był pęcherzyk żółtkowy? Głowa do góry, wszystko może się jeszcze pokazaćJeszcze niestety nie ma zarodka jest sam pecherzyk ciazowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tc? Był pęcherzyk żółtkowy? Głowa do góry, wszystko może się jeszcze pokazaćJeszcze niestety nie ma zarodka jest sam pecherzyk ciazowy
6t 5dKtóry tc? Był pęcherzyk żółtkowy? Głowa do góry, wszystko może się jeszcze pokazać
Znam ten ból u mnie tez był tylko pęcherzyk ale za tydzień mam nadzieje ze już będzieJeszcze niestety nie ma zarodka jest sam pecherzyk ciazowy
Jeszcze niestety nie ma zarodka jest sam pecherzyk ciazowy
mi dopiero za 3 tyg kazała przyjscZnam ten ból u mnie tez był tylko pęcherzyk ale za tydzień mam nadzieje ze już będzie
mam nadzieję że i u mnie też będzie wszystko okDziewczyny, podczytuję Was trochę bo termin mam na 30.10 ale kto to tam wie
Miałam podobna sytuację, w 6t+4 był tylko pęcherzyk, nawet już dostałam informację, żeby się nie nastawiać, że coś z tego będzie i skonsultować to za tydzień. Tydzień później poszłam do innego gin i okazało się, że jest zarodek, a po upływie kolejnego tygodnia było serduszko
No ja byłam w 5t i tez kazał za 2 lub 3 tygodnie ale powiedziałam ze będę za 2 bo za 3 dla mnie są długo trzeba być dobrej myślimi dopiero za 3 tyg kazała przyjsc
Ale robić ciagle betę to tez nie jest dobrze ciagle się stresować i myśleć o tymCześć dziewczyny u mnie niestety nici z tej ciąży . moje bety :
17.03 - 93
19.03 - 243
23.03 - 1065
26.03 - 1665
Z dzisiaj tylko 1780 beta . Czekam na tel od lekarza bo nie wiem co dalej robić .