reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
mój wie że coś tam jest że nie może po mnie skakać (bo to mały wariat haha) ale jeszcze nic nie widać jak musimy czekać żeby wiedzieć czy to dzidziuś
Ja mam siny brzuch od zastrzykow wiec tez jej tlumacze, ze nie moze po mnie skakac itd z tego powodu (dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecko jest takie dzikie hihi)

Dziewczyny zwróćcie uwagę ile jest poronień.
To jest straszne. Nie sądziłam, że aż tyle.

Ale tym razem u nas wszystkich musi być dobrze :) Musi i koniec.

Zaraz spadam do domu przebrać się i będę śmigać do lekarza.
Tak sobie myślę, że chyba za wcześnie on mi kazał przyjechać. Wg OM mam 5+5, ale od ostatniego poronienia mam cykle 26 dniowe i przesuniętą o kilka dni owulacje., więc ciąża może być młodsza i pewnie serduszka nie będzie. Jak myślicie??
Też nie sądziłam że tyle z nas będzie po przejściach ale razem raźniej każda ma inne doświadczenia. Liczę że wszystkie się doczekamy skarbów❤️ mam nadzieję że dzisiaj zobaczysz serduszko ❤️

Ja mam siny brzuch od zastrzykow wiec tez jej tlumacze, ze nie moze po mnie skakac itd z tego powodu (dobrze wiedziec ze nie tylko moje dziecko jest takie dzikie hihi)
oby drugie było ciut spokojniejsze chociaż teraz już jest coraz lepiej i kupę mogę zrobić w samotności wcześniej to nie wchodziło w grę bi zawsze albo gdzieś wlazł albo coś rozwalił. Wszędzie go pełno nie usiedzi w miejscu nawet minuty

Dziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
Mi najbardziej brakuje energii, którą miałam jeszcze nie dawno. Jestem senna, czasami drzemka to obowiązek i czasami w pracy ciężko przez to wysiedzieć 🙈 a i w domu wolniej wszystko mi idzie z robotą. Także zdecydowanie energii 😜
Dziewczyny pytanie z innej beczki

Które to są wasze ciąże? Ile macie dzieciaków i jakie różnice między dziećmi?
Jeśli będziecie chciały w ogóle podać ;)

Ja zaczynam, 5 ciąża. 2 córki 15 i 11 lat.
U mnie pierwsza ciąża 😉
No ja stwierdziłam ze nie czekamy. Aczkolwiek zastanowie sie jesli jie uslysze w piatek serduszka to sie wstrzymamy poprostu na po swietach jednak. Nie bedzie takiego funu

Ale czad! Gratki :*

Poprawilas mi humor :D jestes cool!

Ja kurde mam na odwrot.. nie mam apetytu.. jem jak juz muszę.. :(
W poprzednich ciazach normalnie mialam apetyt a teraz jakos widze żarcie i robi ki sie bleee....

Który bedziesz miala w piatek tydzien ciazy?

Moja 7 ciąża.. Syn 6lat i drugi rok. 4 biochemiczne na koncie.. teraz jestem juz dobrej mysli bo juz jestem poza terminami tych biochemicznych..

Kurde tak myślisz..? No mam nadzieję

@Mila90 no ja sie dodzwoniłam do tej pracowni usg.. termin bylby na poniedzialek wiec nie wielka różnica,ale baba w rejestracji byla tak ochydnie nie mila ze sie wkurzylam ,unooslam honorem i zostaje przy tym piatku! Trudno co ma byc, to bedzie! Musze sobie w glowie poukładać. :p bo jakos za moco sie tym przejelam, a mozliwe ze pozniej bede sie smiala ze sie bez potrzeby nakrecilam.
Haha czyli jak się kobieta wkurzy to nie ma to tamto 😜 też czasem tak mam, że mnie strasznie zniechęcają ludzie i potem już nie mam ochoty na ich pomoc 🙈 no to mam nadzieję, że ten termin, który trochę przez przypadek nam przypadł, będzie odpowiedni 😉

reklama
Do góry