reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej Dziewczynki... Poszłam spać przed 1 i wstałam po 9;) ja jakoś nie mogę wcześniej chodzić spać zobaczymy jak będzie później.
Któraś pisała o suplementach spokojnie bierz przecież nie bierzesz nic nowego tylko uzupelniasz dawki bo w femibion za małe. Chyba to Ty Asiu pisałaś?

Sylwia trzymam kciukasy za super wieści od lekarza i czekam na fotkę usg😘😊

@Ces ja zawsze jakoś wyjąca byłam na reklamach standard mam też tak że stoję albo robię jeść albo siedzę na kiblu (nie chodzi że dużą kupa;)) i nagle płacze i soe wkireiam bo nie wiem czemu. To u mnie standard od lat.
Mnie znowu nie piersi (których prawie nie mam) a sutki (tu za to ***** dostałam z nawiązką) bolą okropnie twarde sterczące no oczy idzie wybić hahha brzuch lekko pobolewa ale z tym co było ponad tydzień temu to jest raj no i dalej kocham rosol innych objawów brak;)
Miłego dnia😗

reklama
Ja też miałam kryzys wczoraj, smutna byłam od rana, jeszcze nic nie potrafiłam zjeść, a głodna byłam.
Mojej przyjaciółce zmarł tata wczoraj popoludniu i taka jakaś jestem w rozsypce, ciagle płaczę, pracowac nie potrafię, a ciągle coś ktoś odemnie chce na już najlepiej...
Też nie potrafię pracować ani na niczym się skupić.. Bardzo to uciążliwe.

Dziewczyny, czy któraś z Was nie odczuwa bólu piersi i w sumie nie ma zbyt wiele objawów?

Justyna a Twoja doktor z pracy identyczna jak moja babcia. Jak bylam teraz u rodziców to te same teksty Magda jak Ty wyglądasz jesteś przeźroczysta jakaś tak jakbyś chora była dobrze się czujesz a śniadanie jadłaś? Haha ale moja babcia to jest hit ona potrafiła przyjść obudzić mnie o 11 (ja kocham spać do pozna) i tekst weź wstań zjedz i możesz iść spać dalej hahaha

Też nie potrafię pracować ani na niczym się skupić.. Bardzo to uciążliwe.

Dziewczyny, czy któraś z Was nie odczuwa bólu piersi i w sumie nie ma zbyt wiele objawów?
Witaj w klubie :) piersi mam przeważnie wieczorem bardziej wrażliwe ale tak to nie mam żadnych objawów , tylko więcej śluzu , czasami delikatny ból brzucha

Witaj w klubie :) piersi mam przeważnie wieczorem bardziej wrażliwe ale tak to nie mam żadnych objawów , tylko więcej śluzu , czasami delikatny ból brzucha
To ja identycznie. W pierwszej ciąży (4 msc temu) od początku piersi chciały eksplodować. Ale podobno każda ciąża jest inna, także nie martwię się na zapas :)

Dziewczyny też tak macie że, chce Wam się płakać z byle powodu?
Wystarczy chwila, impuls siedzę i ryczę. Wczoraj miałam mega kryzys. Ale taki ze pół dnia nie mogłam się uspokoić.
mam okropnie 😲 z chwili na chwilę łapie doła... Strasznie mnie to męczy bo raczej pogodna jestem... Mam nadzieję, że to się zmieni gdy pogoda się zmieni

Ja też miałam kryzys wczoraj, smutna byłam od rana, jeszcze nic nie potrafiłam zjeść, a głodna byłam.
Mojej przyjaciółce zmarł tata wczoraj popoludniu i taka jakaś jestem w rozsypce, ciagle płaczę, pracowac nie potrafię, a ciągle coś ktoś odemnie chce na już najlepiej...
ojej bardzo mi przykro;(

Tule Was wszystkie z kiepskim nastrojem. Poglaskajcie brzuszki mamy powód do radosci😗😗😗

reklama
Do góry