Hmmm w dodatku taka dziwna sugestia, ze nie musze u niego prowadzic tej ciazy, ze moge isc gdziekolwiek..ale tak sobie mysle, jak moge isc gdziekolwiek skoro on dal mi liste lekow, zastrzyki, kurde to kto przejmie taką pacjentke?? Teraz tak mysle na trzezwo i mam lekkiego dołka.
Ty się nie przejmuj tym lekarzem bo jak enelmed to oni pewnie rączki umywają od trudnych ciąż. A z tego co kojarzę to jesteś po poronieniach tak?
To samo jest we wszystkich placówkach prywatnych takich abonamentowych. Luxmed, medicover itp.
Mnie już nic nie zdziwi naprawdę.
Jak się mylę to poprawcie proszę to z chęcią wykupie tam abonament prywatnej opieki medycznej ha ha.
Rozmawiałam z koleżankami i wszędzie to samo.
Mi to nawet lekarz w Luxmedzie wprost powiedział, że oni nie prowadzą trudnych i patologicznych ciąż i mam sobie szukać innego lekarza bo on się nie podejmie prowadzenia, ani nikt w Luxmedzie...
Na szczęście miałam to w dup... bo mam cudownego lekarza i poszłam tylko po skierowania na badania bo mam za darmo
prawdziwy lekarz z powołania będzie dumny, że może prowadzić trudniejszą ciążę i że może pomóc
A w tych prywatnych opiekach medycznych to tylko szybko, szybko. Taśmówka. Po co im problemy
Luxmed nie prowadzi też diagnostyki niepłodności, ani ciąż po invitro. Medicover ponoć to samo
Także olej gadzinę, brudka do góry i na pewno znajdziesz lekarza z powołania