Widzę, że dalej jest problem z zrozumieniem tego co napisałam. Ja nie czuje się urażona, w ogóle!Zluzuj trochę ja też jestem bardzo młoda w naszej grupie i wcale mnie nie uraziły te posty o gówniakach ba ja właśnie się tak czuje! Mimo że ciąża planowana, życie "w miarę" ułożone. Trochę uśmiechu i dystansu Ja od siebie mogę dodać że jestem niepełnosprawna i potrafie się z tej swojej ułomności śmiać, więc nie ma sensu się obrażać o luźne żarty o wieku
reklama
Parsley
Fanka BB :)
Chyba takie torbiele się wchłaniają na początku ciąży? Pewnie lekarz zalecił Ci odpoczynek i leżenie? Będzie wszystko dobrze Najważniejsze ze ciąża maciczne, niedługo pojawi się zarodek i piękne serduszkoDziewczyny poszłam na usg. Zapisałam. Się po 18 na 19: 40 było widać pecherzyk ale też torbiel w jajniku 3cm i płyn w zatoce prawdopodobnie przez to mam takie bóle brzucha... Ciąża nienjest pozamaciczna to najważniejsze oby ta torbiel się wchlonela bo trochę się boje
Klapka
Zaciekawiona BB
Też mam torbiel ale 2cm mój gin twierdzi że taka torbiel to nie torbiel i nie ma co się stresowac będzie dobrzeDziewczyny poszłam na usg. Zapisałam. Się po 18 na 19: 40 było widać pecherzyk ale też torbiel w jajniku 3cm i płyn w zatoce prawdopodobnie przez to mam takie bóle brzucha... Ciąża nienjest pozamaciczna to najważniejsze oby ta torbiel się wchlonela bo trochę się boje
Parsley
Hej, co do objawów, ja tez ich mam bardzo mało, a prawie w ogóle. Może później nas dopadnie ze zdwojona siłaO to fajnie, mamy ten sam termin (przynajmniej do czasu, aż lekarz zweryfikuje termin porodu) Ja wcześniej wspominałam że mieszkam w UK i jutro dopiero mam rozmowę telefoniczną z lekarzem. Ale myślę iść prywatnie na usg w 7-8 tygodniu żeby mieć pewność że serduszko już będzie biło. Myślicie, że już wtedy powinno być widać wszystko co nie?
Co do serduszka, jeżeli ciąża nie będzie sporo młodsza, będzie widać serduszko w 7-8 tyg.
Masz rację "".przecież Jotka była w tym samym wieku... Opisywała siebie ale odpowiadała na Twoja wiadomość... Nic złego nie napisała, określiła tak siebie jak dziewczyny po 30 określają, że mają ciąże geriatryczną... I nikt nie uważa, że ktoś komuś jakieś aluzje robi
Wszystkie przeciwniczki mojej wypowiedzi zrozumcie w końcu, że nie poczułam się urażona nie wiem jak to mam jeszcze inaczej napisać żeby wszyscy potrafili to zrozumieć.
W tych wszystkich wiadomościach rozchodziło się o coś kompletnie innego więc proszę Was, uspokójcie się
*Grzanka*
pewnie się wchłonie i będzie wszystko dobrze który masz tydzień?Dziewczyny poszłam na usg. Zapisałam. Się po 18 na 19: 40 było widać pecherzyk ale też torbiel w jajniku 3cm i płyn w zatoce prawdopodobnie przez to mam takie bóle brzucha... Ciąża nienjest pozamaciczna to najważniejsze oby ta torbiel się wchlonela bo trochę się boje
Jotka_
O kurcze.. brzmi poważnie. Trzymam kciuki zeby wszystko potocylo sie korzystnie!!Dziewczyny poszłam na usg. Zapisałam. Się po 18 na 19: 40 było widać pecherzyk ale też torbiel w jajniku 3cm i płyn w zatoce prawdopodobnie przez to mam takie bóle brzucha... Ciąża nienjest pozamaciczna to najważniejsze oby ta torbiel się wchlonela bo trochę się boje
Myślę, ze tak ja sie zapisalam w 7+3 i licze juz na konkrety. Albo bedzie zarodek z serduchem ,albo puste jajo.O to fajnie, mamy ten sam termin (przynajmniej do czasu, aż lekarz zweryfikuje termin porodu) Ja wcześniej wspominałam że mieszkam w UK i jutro dopiero mam rozmowę telefoniczną z lekarzem. Ale myślę iść prywatnie na usg w 7-8 tygodniu żeby mieć pewność że serduszko już będzie biło. Myślicie, że już wtedy powinno być widać wszystko co nie?
A wybacz, tak sie podjarałam tym zasypianiem z kurami ze nie doczytalam ze mieszkasz uk.. to u was tam dziewczyny pisza z opieka taka ciążową trudniej.
U mnie pierwsza ciąża ...2 tygodnie przed 2 kreskami usłyszałam ze raczej nie mam szans -i patrz chyba organizm usłyszał i postanowił udowodnićBardzo dobrze [emoji123]A która ciąża? Bo gdzieś mi pewnie umknęło Ja się zapisałam na 6+4
reklama
Jotka_
Teoretycznie jest ro bardzo możliwe.Myślicie że w 6t5d będzie już widać serduszko ?