reklama
Krakowianka89
Fanka BB :)
Zaczynam się przyzwyczajać, dochodzę do wniosku ze ten typ tak ma - bo czy leżę czy nie leżę i tak boli randomowoWspółczuję w końcu myślę że te skurcze odpuszcza. Kiedy masz wizytę teraz?
Prywatnie mam przyjść za dwa tygodnie jak porobie wszystkie badania. Ale po drodze chyba się przejdę do luxmed bo mam w pakiecie skierowanie na USG Ddo 10tygodnia i ono chyba jest na trochę lepszym sprzęcie
Mag...
Hej witam się dzisiaj i ja kurier mnie obudził o 11
Ja po nocy czuje się zawsze super ekstra ale od 15 zaczyna łapać mnie brzuch. Mocny bol miałam po północy i potem spokój oprócz tego chwilami nie czuje ze w ciąży jestem piersi trochę bolą ale ja ich prawie nie mam więc jak nie dotykam to nie czuje ja też mam spagetti z wczoraj i robię zupe pomidorowa na szybko.
@Ania936 współczuję osikanej kanapy i zazdroszczę że zrobił to pies nam po remoncie na nowy narożnik nalal kot całe szczęście jakieś płyny z zoologicznego uratowały syt i nic nie wali.
My siedzimy z mezemnpo nocach i kończymy watahę.
A co do kawy nie pije wcale po niej to dopiero bym latała jak nakręcony motorek ja to będę tęsknić za Carlo rosi haaha bo jak wszystko dobrze pójdzie to karmie do 18stki
Matko biedne jesteście z tymi mdlosciami @Bunia49 przepraszam ale rozbawiłas mnie smierdzacym mężem do pralki go!!!
@Krakowianka89 widzę że mamy podobnie chwilami nic mi nie jest a za moment padam na kolana Ciebie tez zalewają przy tym tak poty? Mnie zauważyłam że zaczęło boleć też w pachwinach. To u Ciebie były super gołąbki prawda? Co dziś partner serwuje?
@Kikamika28 czekamy na wyniki
@Violett jak maluszek dzisiaj? Dalej tak wysoko goraczkuje?
Ja po nocy czuje się zawsze super ekstra ale od 15 zaczyna łapać mnie brzuch. Mocny bol miałam po północy i potem spokój oprócz tego chwilami nie czuje ze w ciąży jestem piersi trochę bolą ale ja ich prawie nie mam więc jak nie dotykam to nie czuje ja też mam spagetti z wczoraj i robię zupe pomidorowa na szybko.
@Ania936 współczuję osikanej kanapy i zazdroszczę że zrobił to pies nam po remoncie na nowy narożnik nalal kot całe szczęście jakieś płyny z zoologicznego uratowały syt i nic nie wali.
My siedzimy z mezemnpo nocach i kończymy watahę.
A co do kawy nie pije wcale po niej to dopiero bym latała jak nakręcony motorek ja to będę tęsknić za Carlo rosi haaha bo jak wszystko dobrze pójdzie to karmie do 18stki
Matko biedne jesteście z tymi mdlosciami @Bunia49 przepraszam ale rozbawiłas mnie smierdzacym mężem do pralki go!!!
@Krakowianka89 widzę że mamy podobnie chwilami nic mi nie jest a za moment padam na kolana Ciebie tez zalewają przy tym tak poty? Mnie zauważyłam że zaczęło boleć też w pachwinach. To u Ciebie były super gołąbki prawda? Co dziś partner serwuje?
@Kikamika28 czekamy na wyniki
@Violett jak maluszek dzisiaj? Dalej tak wysoko goraczkuje?
Krakowianka89
Super!U mnie tc 6 +1 ale może być ciąża młodsza niz mi się wydaje. Podobno widać początek akcji serduszka
Krakowianka89
Poty nie, ale jak boli to cały dół, pachwiny też. I najbardziej w nocy - w ciągu dnia jakoś mniej intensywnie.Hej witam się dzisiaj i ja kurier mnie obudził o 11
@Ania936
widzę że mamy podobnie chwilami nic mi nie jest a za moment padam na kolana Ciebie tez zalewają przy tym tak poty? Mnie zauważyłam że zaczęło boleć też w pachwinach. To u Ciebie były super gołąbki prawda? Co dziś partner serwuje?
Ostatnia edycja:
Izabela52
Pewnie jak masz możliwość to warto skorzystać. Ja mam 18 stego wizytę. Masz już kartę ciąży założona? Ja miałam badania przed ostatnia wizyta teraz mam tylko na krzepliwość skontrolować i mówił lekarz że na nastepnej wizycie ustalimy wszystko. Na kiedy masz termin porodu? Pewnie tak jak ja 29.10Zaczynam się przyzwyczajać, dochodzę do wniosku ze ten typ tak ma - bo czy leżę czy nie leżę i tak boli randomowo
Prywatnie mam przyjść za dwa tygodnie jak porobie wszystkie badania. Ale po drodze chyba się przejdę do luxmed bo mam w pakiecie skierowanie na USG Ddo 10tygodnia i ono chyba jest na trochę lepszym sprzęcie
Cześć chyba też się przywitam, chociaż z pewnym lękiem, bo w poprzednim cyklu poroniłam, udało się nam od razu, ale cały czas się boję.. niestety na wizytę udało mi się umówić dopiero na 31.03, ale w tamtym tygodniu sprawdzałam betę i ładnie rośnie. Mąż jest teraz za granicą i nic jeszcze nie wie, chciałam poczekać do wizyty, bo boję się zapeszyć. Pozdrawiam
Mag...
no właśnie u mnie w nocy zazwyczaj taki bol jest raz ale w nocy są najbardziej intensywne. Mój przychodzi z pracy i ogarnia ten cały jubel nawet ostatnio mnie opierdzielil bo sweter sama ręcznie wypralam haha oj kochane te chlopy)Poty nie, ale jak boli to cały dół, pachwiny też. I najbardziej w nocy - w ciągu dnia jakoś mniej intensywnie.
wczoraj była ryba - taka jak w Lidlu sprzedają - całe rybki już doprawione, tylko do piekarnika włożyć. I wszystko fajnie tylko, że kochany małżonek nie sprawdził czy piekarnik pusty zanim go rozgrzał. No a tam było naczynie w którym ostatnio sobie coś podpiekał z resztkami jedzenia, więc w kuchni oczywiście siwy dym
Wiec dzisiaj uciekłam do koleżanki która pracuje zdalnie i będzie jedzenie z dowozu
Witam nowe Mamusie ;*
Krakowianka89
No jakoś tak - jedna apka pokazuje 01.11 druga 30.10Pewnie jak masz możliwość to warto skorzystać. Ja mam 18 stego wizytę. Masz już kartę ciąży założona? Ja miałam badania przed ostatnia wizyta teraz mam tylko na krzepliwość skontrolować i mówił lekarz że na nastepnej wizycie ustalimy wszystko. Na kiedy masz termin porodu? Pewnie tak jak ja 29.10
Kartę ciąży mi założyła kobitka na pierwszej wizycie, żeby mi się wszystkie skierowania pojawiły w systemie. Wiec dostałam od razu listę tych badań które się robi do 10tego tygodnia, ale trochę mi się odechciało chwilowo Przez te ostatnie tygodnie chodziłam na wizyty minimum dwa razy w tygodniu przez ten brzuch, wiec daje sobie na wstrzymanie narazie
reklama
U mnie podobnie - największe kłucia mam w nocy. Poza tym brak objawów.no właśnie u mnie w nocy zazwyczaj taki bol jest raz ale w nocy są najbardziej intensywne. Mój przychodzi z pracy i ogarnia ten cały jubel nawet ostatnio mnie opierdzielil bo sweter sama ręcznie wypralam haha oj kochane te chlopy)
Witam nowe Mamusie ;*
Bardzo współczuję wszystkim Dziewczynom z mdłościami! Trzymam kciuki, żeby się skończyło jak najszybciej
Wizyta w poniedziałek, zniosę jajko do tego czasu
Cześć nowe Mamy!