A
Aniiiaaa
Gość
Wychodzi na to, że nie ma co isc przed 6 tygodniem, bo tylko stres duży jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jeszcze się nie żegnaj, trzymam kciuki by ciąża poprostu okazała się młodsza. Odpoczywaj teraz dużo i się nie zamartwiaj.Będę się z wami żegnać powoli.
Zapowiada sie 3 poronienie.
W prawdzie tym razem był woreczek żółtkowy ale ciąża jest młodsza niż powinna.
Na razie mam brać heparyne i acart i w poniedziałek mam ostateczną wizytę. Jeśli na niej nie będzie akcji serca to koniec.Zobacz załącznik 1246258
To prawda, ja dlatego planuje iść na wizytę około 7-8 tygodnia, wtedy już będzie wszystko wiadomo, serduszko będzie biło napewno itp.Wychodzi na to, że nie ma co isc przed 6 tygodniem, bo tylko stres duży jest
Myślę, że najlepiej isc po 7 tygodniu. Bo tak to tylko niepotrzebne stresy dla nas. Na tej wizycie 17.03bede miec 7+1 to juz nie bedzie zadnych domyslow i spekulacji, albo bedzie serduszko albo nie. Tak czy siak ten tydzien tez jest dla mnie straszny. Poziom stresu siega zenituJa byłam 5+5 i też był tylko pęcherzyk, bardzo się zmartwiłam. Naczytałam się o tym pustym pęcherzyku, na dodatek mam plamienia. Nie wiem już co myśleć, u mnie też lekarz mówił że to normalne, że może jeszcze nie być widać nic poza pęcherzykiem. Czekam niecierpliwie do 16.03
Kochana jeszcze się nie żegnaj, trzymam kciuki by ciąża poprostu okazała się młodsza. Odpoczywaj teraz dużo i się nie zamartwiaj. To prawda, ja dlatego planuje iść na wizytę około 7-8 tygodnia, wtedy już będzie wszystko wiadomo, serduszko będzie biło napewno itp.
W mojej poprzedniej ciąży poszlam w 6 tyg i były dwa zarodki i biło jedno serduszko i lekarz powiedział że może być tak że dopiero bije jedno serduszko albo już boję tylko jedno, w 8 tygodniu 2 dzieciątko już się zaczelo wchłaniać.
Ja dziś mam jakby 5 dzień spóźnienia miesiączki która tak naprawdę nie jest regularna bo karmie jeszcze piersią najmłodsze dziecko. Ale dzis strasznie boli mnie okresowo podbrzusze i dół pleców.
Dziewczyny, w którym tygodniu najlepiej widac cos na usg, w sensie bardziej chodzi mi o bicie serca, przy jakiej becie czy tygodniu ciąży powinno ono byc ?
Czyli teoretycznie za tydzień moglabym słyszeć, ale nie musiałaJa w poprzedniej ciazy poszłam w 5 tydzień i 6 dzień było już słychać serduszko. Teoretycznie serduszko zaczyna bić podobno po 22 dniach od zapłodnienia
nie ja nie mam. Jak odpuszcza mi dziwne napięcie brzucha to czuje się jak zwykłeDziewczyny tez macie wzdecia ?
Mam okropne! Doslownie słyszę i widzę jak chodzą mi jelita, mam wrażenie jakby ktos mnie napełnił powietrzem jak balonik w ogóle muszę Wam powiedzieć, że ta ciąża pod wzgledem objawów jest totalnie inna niz dwie poprzednie. Wszystko z 20 razy bardziej imtensywne-sennosc, mdłości, ból piersi, wzdęcia... Nie żebym narzekała, absolutnie nie ale sama jestem zdziwiona ze tak szybko i mocno od samego początku mnie czołgaDziewczyny tez macie wzdecia ?