reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej :) witam się w 7t 1 d . Czytam wasze posty wszystkie i chyba ja zacznę się niedługo martwić . Na szczęście za tydzień wizyta . Ale u mnie nadal brak objawów . Piersi nie bolą tylko wieczorem jak fotkę trochę sutki . Brzuch tez już nie pobolewa odczuwalnie tylko tak bardziej szczypie wieczorem czy swędzi albo tak bardzo bardzo delikatnie ale nie czuje już tak jak wcześniej . Wymiotów brak i nudności brak . No nie wiem mam nadzieje ze wszystko jest dobrze . Plamien tez żadnych nie mam naszczescie
6t1 d

reklama
Hej :) witam się w 7t 1 d . Czytam wasze posty wszystkie i chyba ja zacznę się niedługo martwić . Na szczęście za tydzień wizyta . Ale u mnie nadal brak objawów . Piersi nie bolą tylko wieczorem jak fotkę trochę sutki . Brzuch tez już nie pobolewa odczuwalnie tylko tak bardziej szczypie wieczorem czy swędzi albo tak bardzo bardzo delikatnie ale nie czuje już tak jak wcześniej . Wymiotów brak i nudności brak . No nie wiem mam nadzieje ze wszystko jest dobrze . Plamien tez żadnych nie mam naszczescie
Nie martw się, są kobiety, które nie mają praktycznie żadnych objawów i wszystko jest w porządku 😊 To dopiero początek ciąży, z biegiem czasu może się rozkręcić.

Hejka ✊🏻 My dziś 5+6 🌞 Jutro o 11:30 wizyta, cieszę się i denerwuje na maxa. Oby wszystko było w porządku!
Wasze piękne usg dają tyle radości 😍

Dziewczyny czy ważycie się? Macie już coś na plus? Ja dziś weszłam na wagę, a tam prawie 1kg więcej 😂 Przeżyłam zawał, ale tak myśle, że może woda mi się zatrzymała. Nie jem aż tyle, by w takim tempie tyć 🤷🏻‍♀️
Trzymam kciuki :) dawaj znać co tam już bedzie widać to może i ja sie odważę iść wcześniej 😁 mi cale szczęście akurat rozładowała sie bateria w wadze 🙈 ale mam nadzieje ze nic nie poszło w górę 🙊

Tak jak pisalam wcześniej w trzech poprzednich ciazach mialam zero objawów. Nie bolał mnie brzuch a tym bardziej piersi nie mialam mdłości i innych rzeczy.
Mysle ze wtedy podchodziłam do ciazy bardziej na luzie i nie doszukiwalam się na siłę objawów nie martwilam tym że mam 0000000 objawów w tej ciąży jest jednak inaczej po 10 letniej przerwie wszystkim się przejmuje i martwie czuje kazda najmniejsza zmianę jakakolwiek jestem bardziej na wszystko wyczulona i w glowie więcej czarnych mysli .
Takze mozna zwariować 😬🙄

Cześć ja dziś od samego rana dobry chumorek i lepiej się czuje chyba caly stres juz ze mnie zszedł. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty✊✊✊ DZIEKUJE WAM ZA WSPARCIE I SLOWA OTUCHY W CIEZKICH CHWILACH JESTESCIE NIEZASTĄPIONE 😘😘😘
No Ty to Kochana najadłaś się strachu, ale jestes dobrym przykladem ze czasami trzeba iść do innego lekarza zamiast popadac w paranoje. Chociaż ja nie wiem czy dałaby radę zachować zimną krew tak jak Ty. Pewnie po tej wizycie na której byl sam pęcherzyk zamknęłabym się w łazience i płakała 3 dni :( bardzo się ciesze że jest wszystko okej 🥰

Hejka ✊🏻 My dziś 5+6 🌞 Jutro o 11:30 wizyta, cieszę się i denerwuje na maxa. Oby wszystko było w porządku!
Wasze piękne usg dają tyle radości 😍

Dziewczyny czy ważycie się? Macie już coś na plus? Ja dziś weszłam na wagę, a tam prawie 1kg więcej 😂 Przeżyłam zawał, ale tak myśle, że może woda mi się zatrzymała. Nie jem aż tyle, by w takim tempie tyć 🤷🏻‍♀️
Ja tez 1 kg na plusie , jestem w 10 tygodniu... ale ten 1 kg pojawił się na samym początku ciąży wiec myśle że to woda ☺️

Tak jak pisalam wcześniej w trzech poprzednich ciazach mialam zero objawów. Nie bolał mnie brzuch a tym bardziej piersi nie mialam mdłości i innych rzeczy.
Mysle ze wtedy podchodziłam do ciazy bardziej na luzie i nie doszukiwalam się na siłę objawów nie martwilam tym że mam 0000000 objawów w tej ciąży jest jednak inaczej po 10 letniej przerwie wszystkim się przejmuje i martwie czuje kazda najmniejsza zmianę jakakolwiek jestem bardziej na wszystko wyczulona i w glowie więcej czarnych mysli .
Takze mozna zwariować 😬🙄
Jednak wiek robi swoje ja mam 31, ale patrząc nawet na to jak do innych spraw w życiu podchodziłam kiedys a teraz to jednak jest ogromna różnica 😁

reklama
Do góry