Dziewczyny! Według mojej aplikacji jestem 5tyg+4dni Wszystko bylo w porządku aż do teraz. Gdy poszlam teraz do toalety przy podcieraniu zauwazylam ślady krwi na papierze. Nie krwawie mocno ale były. Nie wiem co robić.. To moja pierwsza ciąża, a do gin. Planowała isc dopiero za dwa tygodnie. Co powinnam zrobić? Dodam ze mieszkam na kompletnym zadupiu i tutaj praktycznie lekarzy nie ma... Musiałabym pojechać do jakiegoś.. Czy to normalne? Zdarza się czasem? Czy powinnam szybko dzwonic do jakiegos gin by mnie przyjął jeszcze dziś? Pisze tutaj bo jestem sama w domu i nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji. Strasznie się boje
reklama
Ja zawsze każde krwawienie sprawdzałam i szłam na izbę przyjęć. Generalnie ale to moje zdanie każde krwawienie trzeba sprawdzić
Dziewczyny! Według mojej aplikacji jestem 5tyg+4dni Wszystko bylo w porządku aż do teraz. Gdy poszlam teraz do toalety przy podcieraniu zauwazylam ślady krwi na papierze. Nie krwawie mocno ale były. Nie wiem co robić.. To moja pierwsza ciąża, a do gin. Planowała isc dopiero za dwa tygodnie. Co powinnam zrobić? Dodam ze mieszkam na kompletnym zadupiu i tutaj praktycznie lekarzy nie ma... Musiałabym pojechać do jakiegoś.. Czy to normalne? Zdarza się czasem? Czy powinnam szybko dzwonic do jakiegos gin by mnie przyjął jeszcze dziś? Pisze tutaj bo jestem sama w domu i nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji. Strasznie się boje
Mimi9065
Fanka BB :)
Pięknie [emoji173][emoji173] moje marzenie [emoji5][emoji5][emoji5]
Cześć wszystkim [emoji4]u mnie termin na 6.11[emoji4]7+3 bliźniaki [emoji3059]
Mimi9065
Myślę ze tak, mi napisał tylko ze jest pecherzyk z prawidłową reakcją doczesnową, ciężko było znaleźć cokolwiek na ten temat ale to coś w stylu że jest jedzonko dla bombla [emoji23] nie umiem tego inaczej wytłumaczyć jednak niegdzie nie znalazlam inf ze to to samo co pecherzyk ż.
Czyli mogę być spokojna ze się pojawi
Mimi9065
Miałam tak w zeszłym tyg, tylko pojawiło sie krwawienie w nocy, jechałam od razu rano na 9 do gina. Każda krwawienie powinno sie konsultować z lekarzem, moim zdaniem jak mazz możliwość powinnas jechać. 3mam kciukasy mocno :*
Klapka
Zaciekawiona BB
Ja jak byłam na usg w 5+4 to był mini pęcherzyk ciazowy i też właśnie prawidłowa reakcja doczesnowo-kosmowkowa. Ta doczesna to jakby biała otoczka pęcherzyka z której powstanie kosmowka. Tak mi wytłumaczył to ginMyślę ze tak, mi napisał tylko ze jest pecherzyk z prawidłową reakcją doczesnową, ciężko było znaleźć cokolwiek na ten temat ale to coś w stylu że jest jedzonko dla bombla [emoji23] nie umiem tego inaczej wytłumaczyć jednak niegdzie nie znalazlam inf ze to to samo co pecherzyk ż.
Caro666
A bylo to widoczne na usg ? Mi nic takiego nie mówiłJa jak byłam na usg w 5+4 to był mini pęcherzyk ciazowy i też właśnie prawidłowa reakcja doczesnowo-kosmowkowa. Ta doczesna to jakby biała otoczka pęcherzyka z której powstanie kosmowka. Tak mi wytłumaczył to gin
Mimi9065
Ja to widziałam na opisie usg dopiero, a dziś zapomniałam zapytać [emoji85] zastanawiam sie teraz nad zmianą gina bo myślałam o innym prowadzącym, ale nie wiem jak, temu u którego teraz jestem musiałabym podziękować chyba za pomoc i powiedzieć ze idę do innego?
Ja jak byłam na usg w 5+4 to był mini pęcherzyk ciazowy i też właśnie prawidłowa reakcja doczesnowo-kosmowkowa. Ta doczesna to jakby biała otoczka pęcherzyka z której powstanie kosmowka. Tak mi wytłumaczył to gin
Klapka
Zaciekawiona BB
Tak było widoczne. Mój lekarz to straszny gaduła, tłumaczy i wyjaśnia wszystko. Nawet robi mi mini testy żeby sprawdzić czy wszystko wiem i jest dla mnie zrozumiałe nie muszę go o nic dopytywać bo on sam wszystko wyjaśnia. Przez te jego tłumaczenia dobrze wiem co widać na usgA bylo to widoczne na usg ? Mi nic takiego nie mówił
reklama
Caro666
Ja się już martwię ale będę spokojna może za wcześniej jeszcze żeby było widać . Za dwa tygodnie się wszystko okażeTak było widoczne. Mój lekarz to straszny gaduła, tłumaczy i wyjaśnia wszystko. Nawet robi mi mini testy żeby sprawdzić czy wszystko wiem i jest dla mnie zrozumiałe nie muszę go o nic dopytywać bo on sam wszystko wyjaśnia. Przez te jego tłumaczenia dobrze wiem co widać na usg