Juana19
Fanka BB :)
Dokładnie! Naprawdę ostatnia prostaAle to szybko zleciało. 10 tygodni brzmi już tak jakby to miało być za chwilę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Naprawdę ostatnia prostaAle to szybko zleciało. 10 tygodni brzmi już tak jakby to miało być za chwilę
Ja biore aspirin cardio, przed krzywa wzielam normalnie, tylko w dniu krzywej suplementy wzielam po badaniuDziewczyny, chciałam zapytać o krzywą cukrową.
Czy jak na wieczór zażywam acard, to mam go wziąć normalnie? Czy odpuścić?
Normalnie można wziąćDziewczyny, chciałam zapytać o krzywą cukrową.
Czy jak na wieczór zażywam acard, to mam go wziąć normalnie? Czy odpuścić?
Zalecane jest między 24 a 28 tc więc jakby co masz jeszcze czas ja idę w przyszłym tygodniu i to będzie połowa 25 tc.Zastanawiam się czy zrobić jutro, bo lekarz nie dał mi skierowania a już końcówka 24 tygodnia
Potwierdzam. Nawet lepiej poczekać do jakiegos 26tc, mam trzy znajome u których krzywa była ok w 24 i 25 tc a w 27 i 28 wyszła cukrzyca..Zalecane jest między 24 a 28 tc więc jakby co masz jeszcze czas ja idę w przyszłym tygodniu i to będzie połowa 25 tc.
No dokładnie od przyszłego tyg zacznę powoli pracAle to szybko zleciało. 10 tygodni brzmi już tak jakby to miało być za chwilę
Ja miałam pod koniec 24 tyg i wyszło ze nie mam. To ten wynik może być niewiarygodny??Potwierdzam. Nawet lepiej poczekać do jakiegos 26tc, mam trzy znajome u których krzywa była ok w 24 i 25 tc a w 27 i 28 wyszła cukrzyca..