Cześć ciesz się brakiem negatywnych objawów jestem pewna, że z maluszkiem wszystko ok. Jeśli to pierwsza ciąża to ruchy czuje się często bliżej 20-22tyg.Cześć u mnie 18 tydzień ciąży i chcialabym zapytac o to czy niektore z Was również, tak jak ja nie odczuwają kompletnie żadnych objawów ciąży ? Delikatnie mnie to martwi, bo oprócz powiększonego brzuszka nie występują żadne dolegliwości, ani tez nie czuje jeszcze ruchów (zaliczając łaskotanie/przelewanie itp o których czytałam). Poprzednie USG miałam w 13 tygodniu i od tamtego czasu nie wiem tak naprawdę co się dzieje z dzidziusiem.
reklama
Dzięki To pozostaje mi cierpliwie czekaćCześć ciesz się brakiem negatywnych objawów jestem pewna, że z maluszkiem wszystko ok. Jeśli to pierwsza ciąża to ruchy czuje się często bliżej 20-22tyg.
Ja jestem w 4 ciąży a mimo to nie czuje jeszcze wyraźnych ruchów. Może czasem gdzies coś, ale wcale nie mam pewności. A dzis 17+6tc...Dzięki To pozostaje mi cierpliwie czekać
Znów zaczyna u nas padać. Strażacy będa mieli ciężką noc.
U mnie pierwsza ciąża i poczułam wyraźne ruchy jakiś tydzień temu, wcześniej to takie slabe, że w sumie nie wiedziałam czy to to. Ale teraz już się bawimy w łaskotanie, bombel mnie a ja jego 21 tc u mnie więc @Paula 2510 doczekasz sięDzięki To pozostaje mi cierpliwie czekać
AAgnieszka
Zaciekawiona BB
Cześć u mnie 18 tydzień ciąży i chcialabym zapytac o to czy niektore z Was również, tak jak ja nie odczuwają kompletnie żadnych objawów ciąży ? Delikatnie mnie to martwi, bo oprócz powiększonego brzuszka nie występują żadne dolegliwości, ani tez nie czuje jeszcze ruchów (zaliczając łaskotanie/przelewanie itp o których czytałam). Poprzednie USG miałam w 13 tygodniu i od tamtego czasu nie wiem tak naprawdę co się dzieje
AAgnieszka
Zaciekawiona BB
Ja jestem w 19 + 2 i tez nic nie czuje, wczoraj bylam u lekarza i lekarz powiedzial ze jeszcze mam czas na odczuwanie ruchow a z malym wszystko ok.... oprocz duzego brzucha innych objawow nie mam....
Lepiej mi się robi na sercu, gdy czytam takie wiadomości dzięki Agnieszka i powodzenia!Ja jestem w 19 + 2 i tez nic nie czuje, wczoraj bylam u lekarza i lekarz powiedzial ze jeszcze mam czas na odczuwanie ruchow a z malym wszystko ok.... oprocz duzego brzucha innych objawow nie mam....
Aaaanna
Fanka BB :)
My idziemy łeb w łeb u mnie 17+4tc Ja w ciągu dnia czuje czasem że coś się przesuwa dołem i trochę takiego wypychania. Ale jak położę się na płasko to czuje wyraźne kopnięcie i ruchy szczególnie wieczorami. Dla mnie to druga ciąża.
A jak z jedzenia u was czy bardzo wszystkiego restrykcyjne pilnujecie. Zero kawy i herbaty? Żadnych ryb wędzonych? Tylko chude wędliny? Zero podrobow?
Bo ja staram się tylko częściowo kawy nie piję ale herbatę tak. Wędliny jem te co zawsze nie jem surowego mięsa czy ryb. Ale jak miałam ochotę zjadłam trochę pasztetu.
A jak z jedzenia u was czy bardzo wszystkiego restrykcyjne pilnujecie. Zero kawy i herbaty? Żadnych ryb wędzonych? Tylko chude wędliny? Zero podrobow?
Bo ja staram się tylko częściowo kawy nie piję ale herbatę tak. Wędliny jem te co zawsze nie jem surowego mięsa czy ryb. Ale jak miałam ochotę zjadłam trochę pasztetu.
Ja jestem w 4 ciąży a mimo to nie czuje jeszcze wyraźnych ruchów. Może czasem gdzies coś, ale wcale nie mam pewności. A dzis 17+6tc...
Znów zaczyna u nas padać. Strażacy będa mieli ciężką noc.
reklama
Cześć jak się czujesz?Witam, mogę dołączyć? Też mam termin na listopad .
Ja jem wszystko. Kawy nie pije bo nie lubię, za rybami też nie przepadam. Reszta bez zmian. Tzn o tyle o ile pozwalają mi te moje dziwne smaki i mdłości. Ostatnio królują owoce (za słodkie i później powstrzymuje się przed wymiotami), pomidory, ogórki kiszone ale nie odmawiam sobie jak mam na coś ochotę.My idziemy łeb w łeb u mnie 17+4tc Ja w ciągu dnia czuje czasem że coś się przesuwa dołem i trochę takiego wypychania. Ale jak położę się na płasko to czuje wyraźne kopnięcie i ruchy szczególnie wieczorami. Dla mnie to druga ciąża.