CoffeS
Fanka BB :)
A właśnie ja dziś testowo też płatki z mlekiem zjadłam i to samo czuje[emoji1785][emoji1785]
U mnie od kilku dni jest faza na śniadanie na chleb z masłem i ogórkiem świeżym [emoji1787] i o dziwo wchodzi idealnie [emoji16]
Sernik bym zjadła [emoji7] muszę wpisać na listę zakupów ser do sernika hihi [emoji87]
Ja dziś planuje spaghetti mam nadzieję zjeść że smakiem jeśli jednak nie będzie wchodziło zjem połowę pizzy takiego gotowca bo mam ochotę
Gratulacje młodych talentów. Fajnie jak dzieciaki zajmują się czymś z pasją a nie z przymusu.[emoji7]
O kurczaki [emoji7] daj przepis na to bezglutenowe cudo.
Ja mam strasznie wyrzuty sumienia że mi wchodzą tylko owoce a warzywa nie i od kilku dni do moich koktajli przemycam trochę jarmużu i rzodkiewki co jeszcze z warzyw polecacie dodać do koktajlu ?
No i na picie wody robię cały dzbanek z plastrem cytryny i kilkoma listkami mięty mam świeżą miętę na ogródku więc korzystam ale tak się zastanawiam czy ciągłe picie wody z cytryną będzie ok w ciąży ? Co mówicie ? Sama woda mi nie wchodzi niestety
Ja właśnie też mam problem z wodą i kupiłam sobie ostatnio w Pepco taki kubek 400ml ze słomką i próbuje wciskać w siebie wodę z cytryną.. Ale mięty mi brak [emoji20]