Joasia.k85
Początkująca w BB
Miłego weekendu kochane:-* ja bym mogła przespać cały dzień nie mam mocy żeby wstać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co poradzić, jak dziecko spania nie ma. Zapałki w oczy i do robotyMiłego dnia [emoji8]
Jak Wy wcześniej wstajecie[emoji54][emoji16]
U nas to samo [emoji23] a jeszcze noc była taka kiepska, że mało co spałam. Przy dwójce to już chyba w ogóle nie będę spała w nocy.Co poradzić, jak dziecko spania nie ma. Zapałki w oczy i do roboty [emoji23]
Mój dziś przed 8 wstal, ale wygrał odcinek peppy[emoji23][emoji23][emoji23]Co poradzić, jak dziecko spania nie ma. Zapałki w oczy i do roboty [emoji23]
Co byśmy zrobili bez tej swinki - ratuje wielu rodzicówMój dziś przed 8 wstal, ale wygrał odcinek peppy[emoji23][emoji23][emoji23]
Bo rodzice nie do życia byli[emoji856]
U nas na kryzysowe sytuację jest Smok Edzio [emoji1787]Co byśmy zrobili bez tej swinki - ratuje wielu rodziców
Dokładnie[emoji23]Co byśmy zrobili bez tej swinki - ratuje wielu rodziców
O a gościa nie znam[emoji23]Dzień dobry [emoji173]U nas na kryzysowe sytuację jest Smok Edzio [emoji1787]