reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry Kochane jak minęła wam noc bo mi ciężko bolał mnie brzuch tak przez godzinę może dłużej jak na miesiączke długo nie umiałam zasnąć niby tak powinno być ale czy napewno czekanie do tego pn mnie dobija ale co Zrobić. Też macie takie bóle?

Ja standardowo pobudka ok 3 na mleko mojej córci, a od 6 jestem na nogach. Moje dziecko tak zaczyna dzień. Wczoraj wstała o 5 🥶

Dzień dobry Kochane jak minęła wam noc bo mi ciężko bolał mnie brzuch tak przez godzinę może dłużej jak na miesiączke długo nie umiałam zasnąć niby tak powinno być ale czy napewno czekanie do tego pn mnie dobija ale co Zrobić. Też macie takie bóle?
Szczerze...ja mialam tylko bole w terminie spodziewanej miesiaczki. Jak minal ten dzien przeazlo.
Witam. Ja bezobjawowo narazie, aż się boje czy wszystko tam jest w porządku. 😔
Musi byc 😉😊 ja tez bezobjawowo...ale spokojnie pewnie jeszcze sie pojawia

Dzień dobry mamuśki [emoji173]
Cześć wszystkim [emoji3526]
Wiecie co zauważyłam, że jedzenie mi nie służy. Jak się na jem to muszę iść na spotkanie z kibelkiem... A znowu jak jestem głodna to cała się trzęsę i też mi nie dobrze. I weź tu dogodz kobiecie w ciąży.
A tak po za tym to juzmarzy mi się wiosna. Za oknem pada deszcz, dzieci dostają już "kota" w domu... Chcę już ciepło...
Ja miałam tak w pierwszej ciąży. Ostatecznie jadłam tylko pomidory bo po nich nie było mi niedobrze. Zjadałam je kilogramami [emoji1787]
I ja również dorzucam się do wniosku o wiosnę i ładną pogodę [emoji7] mam dość tych wiatrów i deszczu [emoji3063]

Ja tak mialam zaraz jak sie dowiedzialam o ciazy to bylo jeszcze przed miesiaczka. Ta sama pachwina po ktorej stronie czulam ze bylo jajeczkowanie. Bol pachwiny byl mocny i promieniowal az na cale udo. Wylezalam sie 3 dni...akurat choroba dopadla i przeszlo. Od tego czasu nix nie boli. U mnie mysle ze sie zarodek zagniezdzal 😊
[/QQUOT]
Mi tak jak Tobie pomogło leżenie.
Mam nadzieję że nie działo się nic złego bo zagnieżdżenie już pewnie było wiele wcześniej skoro widziałam II kreski.
Dobrze wiedzieć, że nie jesteśmy w czymś same to uspokaja .

Ja zobaczylam test pozytywny juz 4 dni przed miesiaczka a dzin pozniej zaczal sie 3 dniowy bol. Z tego co slyszalam to zarodek "mocniej sie lokuje" czy cos takiego 😂😅

Ja tylko lekkie pobolewanie i to czasami w podbrzuszu.. Zero mdłości zero wymiotów. Tylko może delikatnie jeść się chce więcej... I też się zastanawiam czy wszystko w porządku

To moja 1 ciaza ale smaruje sie jak glupia juz bo wiem co bedzie z moimi predyspozycjami 😂 aczkolwiek walić rozstępy...dla malenstwa moge je miec wszedzie 💓💓💓 z czasem i tak bledna i robia sie biale wiec takiej tragedi nie bedzie 😅🤣 musze sie ubezpieczyc dobrym podejsciem zeby mi potem tak przykro nie bylo jak te rozstepy zobacse 😂😅
Hahaha dobra jesteś. Najważniejsze żeby nasze dzieciątka były zdrowe. 😍😍
Wygląd nie ma tu większego znaczenia. A propo wyglądu strasznie przetłuszczają mi się włosy od jakichś dwóch tygodni.

Mam jeszcze jedno pytanie czy robicie hybrydy czy zrezygnujcie?? Czytałam, że można więc będę robić. I co z farbowaniem włosów? Farba chyba szkodzi, więc ja i tak farbuję henną

reklama
Do góry