ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Żegnam Was listopadowe mamy
Życzę wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i miłości i radości:*
Niech Wasze bobasy rosną zdrowo:*
Bardzo mi przykro [emoji25][emoji25]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żegnam Was listopadowe mamy
Życzę wam wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i miłości i radości:*
Niech Wasze bobasy rosną zdrowo:*
Gratulacje [emoji4][emoji7]Mamy to [emoji3060] W poniedziałek kolejna beta, a we wtorek lekarz. Zobacz załącznik 1088010
No dokładnie [emoji4] trzeba być dobrej myśli a w Pl jak jest możliwość to korzystamy [emoji6]Aaa ok rozumiem. No niestety u mnie nie idzie sie od tak to nie Polska [emoji85] ale trzeba myslec tylko i wylacznie pozytywnie
To pewnie zależy od lekarza bo kiedyś jak nie miałam okresu to nie kazała mi robić tylko powiedziała, że sama zobaczy co trzeba [emoji51][emoji51]Mi mój lekarz prowadzący kazała zrobić teraz wiec robie [emoji846]
Moja przełożona to wręcz przebiera nogami j czeka kiedy wroce. Normalnie, aż się boje tej rozmowy, chciaz z uwagi na to, ze teraz L4 jest elektroniczne to będzie wiedziała o ciąży w momencie wystawienia zwonienia, zapewne w przyszłym tygodniu.
Spi za 3 [emoji23][emoji23] a tak serio to nie raz się zastanawiałam dlaczego to dziecko noe spi i skąd na energię. Może dlatego jest taka chuda [emoji2370]
Gratulacje listopadowa mamo [emoji846][emoji846]
Toż to za tydzień w piątek będzie 13 [emoji37][emoji37][emoji37] piątek 13tego i wizyta wóz albo przewóz. No zobaczymy czy będzie to szczęśliwy piątek 13tego.
Wtajemniczysz mnie jak obliczylas że wtedy będzie 5t6? Jak mogę się dowiedzieć jak to jest u mnie przy cyklach zwykle 31 dni i OM 31.01?Po cichu liczę na serduszko, ale gdyby jeszcze nie było to mam jeszcze jedną wizytę tydzień później czyli 18.03. I tutaj już obowiązkowo powinno być [emoji4]
mNo pewnie tak jak u mnie (patrz kilka postów wyżej), może ciut większe wartości, w zależności czy miałaś krótkie czy długie cykle. Ja miewam raczej krótkie.
Mam ogólnie aplikację Preglife ale na necie znajdziesz też kalkulator ciąży na dany dzień [emoji4] np ten:Wtajemniczysz mnie jak obliczylas że wtedy będzie 5t6? Jak mogę się dowiedzieć jak to jest u mnie przy cyklach zwykle 31 dni i OM 31.01?
DziękiMam ogólnie aplikację Preglife ale na necie znajdziesz też kalkulator ciąży na dany dzień [emoji4] np ten:
Kalkulator ciążowy
Już wiesz – jesteś w ciąży! Gratulacje. Zastanawiasz się, który to tydzień ciąży? Który to miesiąc? Chcesz znać termin porodu? Wypróbuj kalkulator ciąży!www.medicover.pl
Witam się z Wami
Pierwsze dwie kreski zobaczyłam w niedzielę info chwilę sprawdzałam, czy aby nie zniknęły. Drugi test robiłam wczoraj trzeci dzisiaj innej firmy i są już dwie tłuste kreski więc nie ma wątpliwości [emoji16].
Bardzo się z mężem cieszymy. To pierwsza ciąża z drugiego cyklu starań więc fajnie szybko się udało.
Możecie się śmiać, ale czułam to od samej owulacji [emoji23]
Dzień po owulacji będąc w sklepie gdzie dziewczynka obok rozmawiała ze swoją mamą byłam bardzo wyczulona na słowo "mama" tak sobie myślałam że to zaraz do mnie będzie się można tak zwracać.
Tydzień później miałam drugie dziwne zdarzenie. Zawsze podobało mi się imię dla dziewczynki Zosia a tu nagle coś mnie tknęło i zaczęłam przeglądać księgi imion w internetach i bardzo spodobało mi się inne imię, a Zosia przestała już być tym najpiękniejszym imieniem [emoji23]
Jakieś mam przeczucie że to będzie dziewczynka ale to się zobaczy [emoji4]
W poniedziałek chcę iść na betę z krwi jutro się umawiam na wizytę szybciej bo na NFZ mam 19.03
Kiedy macie wizyty przy OM 31.01?