TakaJaPaulina
Fanka BB :)
Ooooo też mi się marzy już grill0,6 ml
Ja pewnie w weekend się uracze Lechem free bo planujemy grilla ze znajomymi jak pogoda dopisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo też mi się marzy już grill0,6 ml
Ja pewnie w weekend się uracze Lechem free bo planujemy grilla ze znajomymi jak pogoda dopisze
A to jeszcze takich newsów odnośnie poronienia i usg nie słyszałam.moja wizyta za duzo nie wniosla nie mialam usg a to z tego powodu ze lekarz starszej daty i starej szkoly i powiedzial ze po poronieniach on noe chce robic usg bo nawet fale ultradźwiękowe moga uszkpdzic plod jesli wcześniej byly poronienia z badania ginekologicznego wynika ze jestem w ciazy ryzyko jest tylko takie ze moze byc to ciaza pozamaciczna ale na 98%to wyklucza bo jajniki bez zmian jedyne co sie dowiedzialam ze plamienie moglam miec z powodu malej nadzerki mialam pobrana cytologie po ktorej plamie ale to tez normalne no i news musze lezec na brzuchu bo mam bardzo duze odgiecie macicy i jesli sie nie naprostuje do 12tc to beda klopoty. Mimo ze nie mialam tego usg jestem pozytywnie nastawiona i mam poczucie ze wszystko bedzie ok. Wg moesiaczki termin na 1. 12.
Po świętach. I jeszcze z newsow zmienil mi luteine pod jezyk bo podobno dowcipna przy plamieniu nie zdaje rezultatu i się nie wchłaniaA to jeszcze takich newsów odnośnie poronienia i usg nie słyszałam.
Ale co lekarz ,to inna szkoła.
Dobrze , że masz pozytywne nastawnienie.
Kiedy następna wizyta?
Jejku pierwszy raz słyszę takie rzeczy. Aż się zaczęłam martwić bo ja też po poronieniu jestem a USG najchętniej bym robiła co tydzień jakbym tylko mogła. No i z tym tyłozgięciem też ciekawe rzeczy, też mam ale lekarz mi nie mówił nic na ten temat. Co lekarz to inne informacjemoja wizyta za duzo nie wniosla nie mialam usg a to z tego powodu ze lekarz starszej daty i starej szkoly i powiedzial ze po poronieniach on noe chce robic usg bo nawet fale ultradźwiękowe moga uszkpdzic plod jesli wcześniej byly poronienia z badania ginekologicznego wynika ze jestem w ciazy ryzyko jest tylko takie ze moze byc to ciaza pozamaciczna ale na 98%to wyklucza bo jajniki bez zmian jedyne co sie dowiedzialam ze plamienie moglam miec z powodu malej nadzerki mialam pobrana cytologie po ktorej plamie ale to tez normalne no i news musze lezec na brzuchu bo mam bardzo duze odgiecie macicy i jesli sie nie naprostuje do 12tc to beda klopoty. Mimo ze nie mialam tego usg jestem pozytywnie nastawiona i mam poczucie ze wszystko bedzie ok. Wg moesiaczki termin na 1. 12.
Podobno ja mam bardzo duze tylozgiecie bo nie jest mozliwe normalne badanie tylko musze cos pod pupa miec i sie odginac no ale przynajmniej wiem od czego mnoe tak tylek boli strasznieJejku pierwszy raz słyszę takie rzeczy. Aż się zaczęłam martwić bo ja też po poronieniu jestem a USG najchętniej bym robiła co tydzień jakbym tylko mogła. No i z tym tyłozgięciem też ciekawe rzeczy, też mam ale lekarz mi nie mówił nic na ten temat. Co lekarz to inne informacje
A no to ja aż tak nie mam najważniejsze że jesteś uspokojona i zadowolona z wizyty na pewno wszystko będzie dobrzePodobno ja mam bardzo duze tylozgiecie bo nie jest mozliwe normalne badanie tylko musze cos pod pupa miec i sie odginac no ale przynajmniej wiem od czego mnoe tak tylek boli strasznie