Beti198812
Fanka BB :)
Też genetyk, ale nie pamiętam kto, choć wydaje mi się, że to nie była kobieta.Tak jutro ja na 9.40 dr Anna Lange jeśli dobrze pamiętam- A Ty jutro do gin ? Czy też genetyk?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też genetyk, ale nie pamiętam kto, choć wydaje mi się, że to nie była kobieta.Tak jutro ja na 9.40 dr Anna Lange jeśli dobrze pamiętam- A Ty jutro do gin ? Czy też genetyk?
Podobno tam już ciężko się dostać na wybrany termin a czy wiesz cos o tym by kryterium do takich badań były wcześniejsze poronienia? Mam wypisy ze szpitala z obu sytuacji. Może udałoby się zaoszczędzic na wózek
I jak po wizycie kochana?16:40
Trzymaj się kochana.Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Ojej bardzo ale to bardzo mi przykro Ale nie poddawaj się ZAWSZE jest nadziejaKochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już
Hej dziewczyny właśnie wróciłam od gina i usłyszałam bijące serducho Dodatkowo dostałam L4 na miesiąc (bo trochę plamię od krwiaka ale podobno mam się nie niepokoić) i nie wiem co ja będę przez tyle czau robić. Wcześniej można powiedzieć że byłam pracoholiczką całę dnie miałam zaplanowane i nawet w niedzielę coś sobie wymyślałam, żeby się nie nudzić a teraz? Hm.. może w końcu nauczę się piec ciasta?
Ja już też po wizycie. Serduszko pięknie biło. Lekarz znowu mnie nastraszył bo powiedział że 6 tydzień a ja mu na to że niemożliwe bo nie mogło dość do zapłodnienia w terminie późniejszym niż 2-3 dni niż OM. Lekarz jeszcze 2 razy sprawdzał wymiar cel i powiedział że faktycznie zarodek jest większy, na podstawie 3 pomiarów ocenił że dzisiaj jest 8t0d a w om 8t2d. Tłumaczył się że przez bardzo mocne tyłozgięcie pierwszy pomiar faktycznie był błędny. Uspokoiłam się. Generalnie z dzidzia wszystko jest ok, następna wizyta za 4 tyg. Poprosiłam lekarza o kilka dni wolnego bo mdłości nie dają mi żyć to dostałam do 12.04.19. wogle zabawne jest to że termin z OM mam na 09.11 a z USG NA 11.11. A mój mąż ma dwóch którzy obchodzą urodziny 10.11. 3 osoba z tak bliskiej rodziny ma szansę razem dmuchać świeczki
Gratulacje Dziewczyny [emoji3590][emoji3590]Dziewczyny u nas na ten etap wszystko Oki- 9t5dc wg usg 9t6d - dzidzia fikala rączkami I nóżkami
Odpowiadam o co chodzi z genetykiem. U mnie w lecznicy Citomed mogę skorzystać z badań prenatalnych I testu Pappa za free jeżeli przejdę pozytywnie wywiad z genetykiem tzn muszę spełnić jakieś kryteria- napewno kryterium to wiek powyżej 35 lat , jednak ja mam 33 - W poprzedniej ciąży za wszytko płaciłam, może uda się zaoszczędzić 500 zł, zobaczymy
Bardzo mi przykro [emoji3525][emoji3525][emoji3525]Kochane ja i mój aniołek żegnamy się z Wami... Będę Wam kibicować bo ja się poddaję już