Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To kciuki za USG. [emoji110][emoji110][emoji110] Za pęcherzyk oczywiście i zarodeczek. [emoji1]@Babeczki teraz mam nadzieję że i u mnie będzie zarodek dzisiaj [emoji33] A tak na serio, to obawiam się że lekarz nie będzie miał sprzętu usg [emoji14] I zostanę odprawiona z kwitkiem...
@Babeczki teraz mam nadzieję że i u mnie będzie zarodek dzisiaj [emoji33] A tak na serio, to obawiam się że lekarz nie będzie miał sprzętu usg [emoji14] I zostanę odprawiona z kwitkiem...
A dostałaś naklejkę dzielny pacjent ?Witam się i ja w ten piękny dzień byłam dziś trochę krwi upuscic i czekam na wyniki mąż powiedział że byłam bardzo dzielna i kupi mi lizaka [emoji23]
Właśnie Pani mi nie dała [emoji17]A dostałaś naklejkę dzielny pacjent ?
No jak mogła... [emoji14]Właśnie Pani mi nie dała [emoji17]