Monia1906
Fanka BB :)
Mnie odrzuciło ale lekarz zalecił filiżankę kawy na niskie ciśnienie ( ogólnie podobno można w niewielkich ilościach)Pijecie kawkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie odrzuciło ale lekarz zalecił filiżankę kawy na niskie ciśnienie ( ogólnie podobno można w niewielkich ilościach)Pijecie kawkę?
Mam tak samo!Dziewczyny czy Wy też macie tak wyczulony węch? Normalnie nie mogę, nawet mi antypespirant przeszkadza
Dziewczyny czy Wy też macie tak wyczulony węch? Normalnie nie mogę, nawet mi antypespirant przeszkadza
Ja własnej też jestem blisko tej granicy 2,5 dlatego jeśli przekrocze to będę na dawce 25. Muszę za tydzień zrobić znów badanie TSH.Hehehe no właśnie też uważam żeby się nie pomylić z tymi lekami ja zawsze miałam tsh 2 a teraz właśnie 2.52 więc automatycznie lekarz mi włączył euthyrox ( jak to stwierdził cytuję jego słowa,, wolę mieć nadczyne niż niedoczynne ,, ) na szczęście robiłam teraz badania i spada jest teraz tsh 2,3 tak że mam nadzieję że większej dawki nie będzie
Dobrze, że mnie nie odrzuciło bo uwielbiam perfumy i zapachy.Dziewczyny czy Wy też macie tak wyczulony węch? Normalnie nie mogę, nawet mi antypespirant przeszkadza
Tak rano jedną z mlekiem i puki mnie nie odrzuci będę pić ,bo bardzo lubię kawę i nie chciała bym z niej rezygnować [emoji6]Dziewczyny czy Wy też macie tak wyczulony węch? Normalnie nie mogę, nawet mi antypespirant przeszkadza
Pijecie kawkę?
Witamy u nas wyjątkowo dużo jest kobiet po stratach, ja teraz walczę o 4 ciąże [emoji110] także rozgosc sięCześć dziewczyny.
Przygarnięcie mnie?
U mnie z miesiączki poród wypada(jeśli wszystko dobrze pójdzie) 30.11-1.12 w zależności w jakim kalendarzyku liczę .
To walka o pierwsze dziecko
Dlaczego walka?
To moja trzecia ciąża , ciąża pełna obaw, ponieważ poprzednie zakończyły się poronieniami.
Wiem, że takich dziewczyn jak ja po poronieniach jest dużo zdecydowanie zbyt dużo.
Być może tym razem się uda...
Test wykonany dwa dni przed miesiączką pokazał dwie kreseczki. Drugą słabą ,ale już widoczną.
WitamyCześć dziewczyny.
Przygarnięcie mnie?
U mnie z miesiączki poród wypada(jeśli wszystko dobrze pójdzie) 30.11-1.12 w zależności w jakim kalendarzyku liczę .
To walka o pierwsze dziecko
Dlaczego walka?
To moja trzecia ciąża , ciąża pełna obaw, ponieważ poprzednie zakończyły się poronieniami.
Wiem, że takich dziewczyn jak ja po poronieniach jest dużo zdecydowanie zbyt dużo.
Być może tym razem się uda...
Test wykonany dwa dni przed miesiączką pokazał dwie kreseczki. Drugą słabą ,ale już widoczną.