nadzieja87
Fanka BB :)
Jeżeli tak Ci powiedział to myślę, że warto mu zaufać i cieszyć się, że wszytko jest okMi lekarz powiedział że beta odpowiada wiekowi ciąży i obrazie na usg. To dobrze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli tak Ci powiedział to myślę, że warto mu zaufać i cieszyć się, że wszytko jest okMi lekarz powiedział że beta odpowiada wiekowi ciąży i obrazie na usg. To dobrze?
U mnie tak jak w smsie na klawiaturce mam buzke i tak emotkiDziewczyny z innej beczki jak dodawać emotikonki poprzez aplikację bo za cholere nie wiem jak, a zainstalowałam sobie dopiero dzisiaj więc nie ogarniam a nie mogę znaleźć
Z klawiatury, ja mam po lewej stronie emotke i w nią nacisnąć [emoji4]Dziewczyny z innej beczki jak dodawać emotikonki poprzez aplikację bo za cholere nie wiem jak, a zainstalowałam sobie dopiero dzisiaj więc nie ogarniam a nie mogę znaleźć
O dzięki, próbowałam prędzej ale nie wychodziło. A wystarczyło tylko dłużej przycisk nadusic na emoikonie[emoji23]Z klawiatury, ja mam po lewej stronie emotke i w nią nacisnąć [emoji4]
Ważne że się udało [emoji4]O dzięki, próbowałam prędzej ale nie wychodziło. A wystarczyło tylko dłużej przycisk nadusic na emoikonie[emoji23]
Czego się boisz??Dziewczyny ale mnie już stres ogarnia przed jutrzejszą wizyta, a obiecywalam sobie ze podejdę na spokojnie....
Będzie dobrze [emoji846]Dziewczyny ale mnie już stres ogarnia przed jutrzejszą wizyta, a obiecywalam sobie ze podejdę na spokojnie....