reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

U mnie pierwszy porod w domu okolo 16 zaczely sie bole bylismy na zakupach dzien przed wigilia wrocilismy do domu telefoon do poloznej przyjechala sprawdzila 3 cm i pojechala powiedziala ze przyjedzie za 2 godziny bole krzyzowe caly czas chodzilam przy skurczu kucalam o 24 przebila mi pecherz plodowy parlam 1.5 godziny ledwo ja wypchnelam 24.12 .2008 o 01.41 urodzila sie z waga 3980

Nie peklam i mnie nienacinali ,sex po okolo 6 tygodniach.

A drugi porod ekspresowy o 23.30 obudzilam sie mokra wody mi chlusnely jak wstalam z lozka zero skurczy wyslal meza po tesciowa bo miala zostac z corka jak my pojedziemy do szpitala o 24 poczulam bole parte ledwo polozna zdazyla o 01.03 urodzil sie moj syn 3810 

Po porodzie latalam na nastepny dzien seks lepszy jak przed tylko macica mi sie obkurczala to mnie bolalo

Licze na szybki porod ale tym razem w szpitalu

Do góry