Nie ma co tęsknić za zębami na pewno wyjdą, byle malutka się nie męczyła bardzo.Ooo to super u nas wciąż brak chociaż Sandrusia ma 7 miesięcy
reklama
U nas lewa dwojka
O to to. My mamy już 6 na pokładzie i kolejne dwa w natarciu masakra jest momentami, zwłaszcza jak były te upały.Nie ma co tęsknić za zębami na pewno wyjdą, byle malutka się nie męczyła bardzo.
Sandi2018
Fanka BB :)
Matko a ile miesięcy ma? Kurcze to tylko ta moja jeszcze bez zębów ehhU nas lewa dwojka
O to to. My mamy już 6 na pokładzie i kolejne dwa w natarciu masakra jest momentami, zwłaszcza jak były te upały.
26 czerwca skończył 8. Jak miał 5 msc wyszły mu 1 dolne. Długo nic, aż tu w ciągu ostatnich 3 tyg wyszły 4 zęby, no i 2 idą jeszcze córka starsza też szybko zabkowala no i teraz ma 5 lat i 5 miesięcy i jedynki dolne ma już stałe.Matko a ile miesięcy ma? Kurcze to tylko ta moja jeszcze bez zębów ehh
Sandi2018
Obawiam się że jeszcze trochę i forum padnie bo mało kto się odzywaCześć dziewczyny! Ale się stęskniłam za Wami, mówię sobie a sprawdzę czy forum listopadówek jeszcze działa. Pozdrawiam Was serdecznie
Korkowa
Witajcie dziewczyny super że jesteście na forum Jestem ciekawa co u dziewczyn na fb myślę że też u Was wszystko OkJeśli tu zaglądacie a widzę że @Koka27 ostatnio odwiedziła forum to Serdecznie Was Wszystkie Pozdrawiam.Oj brakuje Was Kochane życie na forum tętniło ale cieszę się z tego że kilka dziewczyn stara się i wątek nadal żyje
U Nas 6 ząbków dolne jedynki jak wychodziły to był armagedon ale górne jedynki i dwójki bez problemu.Zajadamy chętnie to co lubimy.W dzień dwa spania po ok.2-godzinki,noce czasem budzimy się na jedno mleczko ale przeważnie przesypiamy nocki.Co do raczkowania,pełzania jesteśmy leniuszkiem Drugie dziecko ma się o wiele lepiej ma już rodzeństwo widzę jak się razem bawią ,mały jak obserwuje starszego.
Leci tan czas tak szybciutko rok temu pisaliśmy o wizytach a jeszcze troszkę i już roczek będą mieć Nasze pociechy.
Pozdrawiam
U Nas 6 ząbków dolne jedynki jak wychodziły to był armagedon ale górne jedynki i dwójki bez problemu.Zajadamy chętnie to co lubimy.W dzień dwa spania po ok.2-godzinki,noce czasem budzimy się na jedno mleczko ale przeważnie przesypiamy nocki.Co do raczkowania,pełzania jesteśmy leniuszkiem Drugie dziecko ma się o wiele lepiej ma już rodzeństwo widzę jak się razem bawią ,mały jak obserwuje starszego.
Leci tan czas tak szybciutko rok temu pisaliśmy o wizytach a jeszcze troszkę i już roczek będą mieć Nasze pociechy.
Pozdrawiam
reklama
anielka1
Ja właśnie też czekam i na raczkowanie i pierwszego ząbkami. Mały już też się buja ,nóżkami rusza do przodu ale jak trzeba ruszyć rękami to pada. z ząbkami gorzej, pobudka w nocy co 2h, popłakuje, dziąsła opuchnięte...I na tym koniec. Jeśli chodzi o siedzenie to w ogóle wesoło, kiwa się jak pijany zając. Wczoraj oglądałam zdjęcia i córa w jego wieku już stabilnie siedziała, no ale każde dziecko rozwija się inaczej. W przyszłym tyg idę z małym do okulisty. Zauważyłam na lewym oku, na rogówce małą przezroczystą jakby blonkę ,nie wiem. Nie ukrywam że troche mnie to martwi. Na Internecie można wyczytać takie rzeczy, że lepiej nie myśleć...poza tym urlop u teściów mija fajnie jedynie pogoda fiksuje. Od 40c do 10 , masakra..