reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Wiem, że Ci ciężko, ale już jutro 29 i urodzisz [emoji4]
A tak poważnie to już naprawdę tak niewiele nam zostało!!! Wytrzymamy! A jak potrzebujesz popłakać to płacz, zawsze to jakaś ulgę przyniesie.
Oj wątpię w to czy jutro urodze wiem że tyle wytrzymalam to i wytrzymam w ciągu dnia jest znośnie ale wieczorem to już nie daje rady

reklama
Co taka cisza na forum rodzicie dziewczyny??
Ja mam zły dzień dziś aż się 2crazy poplakalam tak mnie wszystko bolalo skurcze były teraz zmalaly po kapieli a nogi jak banie mąż mi pomagał wstawać ż kanapy czuje się źle [emoji24][emoji24]
Przekichane z tymi skurczami :/ męczą, męczą a okazują się mało efektywne :/

Ja tu chyba oszaleje. Od 12 prosilam się o przeciwbólowe. Przyniosla mi o 16 po upomnieniu i dala tabletke bo juz jem a wenflon mi wyjela. Chodzil obchod wieczorny i zglosilam bol glowy to mi dali ketonal i kroplowki w zaleceniu. Przyszla jak karmilam malego, zalozyla mi wwnflon i kroplowke z nim na reku i przy piersi. I tak sobie teraz siedze juz z godz unieruchomiona, plecy mi chcą odpasc, bo siedzę po turecku na lozku. A tu przyniosla mi jeszcze jedna butle kroplowki. Ciekawe do ktorej bede tak siedziec.
A jak mierzyly mi cisnienie to mnie zlapala jak wyszlam spod prysznica a potem zdziwione ze cisnienie mam wysokie.
Lekarz to sie smial z tego, ze mi tak zmierzyla.

Wiecie co ja to jutro mam wizyte i zapytam moja dr jak bedzie juz termin a ja nadal w dwu paku to zeby mi odrazu wywolanie robila. Nie chce przenosic tej ciąży bo serio mam dosc źle sie czuke z tym brzuchem poprostu pękne chyba
No najblizszy to akurat matka polka hehe 10 min autkiem [emoji4][emoji4]

Oj wątpię w to czy jutro urodze wiem że tyle wytrzymalam to i wytrzymam w ciągu dnia jest znośnie ale wieczorem to już nie daje rady
Ja popołudnia zaczynam mieć kryzys. Juz się zastanawiam jak to jutro zrobić żeby po południu znaleźć siły, bo muszę z synkiem do angielskiego przesiąść. A tak około 13 to już mnie bardzo sen męczy, i nic mi się nie chce.
Ja tu chyba oszaleje. Od 12 prosilam się o przeciwbólowe. Przyniosla mi o 16 po upomnieniu i dala tabletke bo juz jem a wenflon mi wyjela. Chodzil obchod wieczorny i zglosilam bol glowy to mi dali ketonal i kroplowki w zaleceniu. Przyszla jak karmilam malego, zalozyla mi wwnflon i kroplowke z nim na reku i przy piersi. I tak sobie teraz siedze juz z godz unieruchomiona, plecy mi chcą odpasc, bo siedzę po turecku na lozku. A tu przyniosla mi jeszcze jedna butle kroplowki. Ciekawe do ktorej bede tak siedziec.
A jak mierzyly mi cisnienie to mnie zlapala jak wyszlam spod prysznica a potem zdziwione ze cisnienie mam wysokie.
Ja pierdziele skąd oni biorą taki personel...nóż w kieszeni się otwiera[emoji35][emoji35][emoji35] oby jak najszybciej Cię wypuścili do domu.

Ja popołudnia zaczynam mieć kryzys. Juz się zastanawiam jak to jutro zrobić żeby po południu znaleźć siły, bo muszę z synkiem do angielskiego przesiąść. A tak około 13 to już mnie bardzo sen męczy, i nic mi się nie chce.Ja pierdziele skąd oni biorą taki personel...nóż w kieszeni się otwiera[emoji35][emoji35][emoji35] oby jak najszybciej Cię wypuścili do domu.
Dlatego zalezalo mi na sali rodzinnej, bo w takoej sytuacji moj by sie malym zajal i belo by ok.
Jesli chodzi o malego to o dr mówiła o jutrze. Jeśli będą chcieli nas zatrzymac tylko z powodu mojego cisnienia, ktore mierza z dupy za przeproszeniem, a maly bedzie gotowy do wyjścia to sie wypisuje do domu na wlasne zadanie.

Współczuję :( dziwny szpital :(
Na mnie najlepiej działał paracetamol z łykiem kawy (apap extra też jest z kofeiną, to sposób od położnej na taki migrenowy bol glowy po znieczuleniu). Może jutro Was wypuszczą.

reklama
@MangoWawa ten szpital to jakaś porażka! Nie sądziłam, że takie rzeczy się dzieją. Człowiek oczekuję wsparcia, pomocy, zrozumienia. A co dostaje??? Jedno wielkie *****. Nie dziwię się, że po takich atrakcjach kobiety nie decydują się na kolejne dziecko. Przykre

Do góry