azamamew
Fanka BB :)
Gratulacje!
Ja juz po. Maly nie jest taki mały. 4270 gr i 55 cm. Pucek jak nie wiem
Gratulacje, najważniejsze że już po i masz go przy sobie, odpoczywajcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!
Gratulacje! Czekamy na zdjęcie [emoji4][emoji4]Gratulacje!
Gratulacje! [emoji173]️[emoji173]️Gratulacje!
daj spokój ze sprzątaniem, zrób tylko to co niezbędne. Oszczędzaj siły na to wielkie wydarzenie.@Mama Zuzi i Antosia ja nadal jakbym miała okres, nawet nerwy mam jak w okres :/ i młody mi się ulokował na pęcherzu, bo chodzę sikać co chwilę dosłownie, jak wstanę z kibelka to nadal czuję ucisk :/ wzięłam się za sprzątanie z nadzieją, że ruszy, ale ciężko z takim pęcherzem :/
Gratulacje !!!Gratulacje!
To współczuję, że masz z nim takie doświadczenia. Do mistrzów komunikacji ten lekarz nie należy, to fakt. A planujesz rodzić przez CC ze wskazań medycznych? Ja się na razie piszę na szpital dziecięcy na Żwirki i Wigury, słyszałam o nim pozytywy, choć czasem brakuje miejsc. Ale ponoć wszędzie teraz ciasno na porodówkach, położna mi mówiła o wysypie rodzących.
A Ty jak się czujesz? Kiedy będziesz mogła wstać? Jeszcze raz gratulacje [emoji8]Dziękuję poszlo na prywatnym
@FiLi88 a Ty jak dziś się czujesz?
Odebrałam synka ze szkoły, za godzinę córeczka przyjedzie. A mnie się nic nie chcę, tylko spać. Ale ileż można spać??!! Wczoraj w miarę wcześnie poszłam w kimę, dziś jak dzieci pojechały do szkoły też zrobiłam sobie drzemkę. Ale w sumie co mi zależy, już niedługo nie będzie takiej możliwości, żeby sobie bezkarnie poleniuchować