@Balonsbalons chodzi Ci o ten
Link do: Zestaw NUK: Laktator elektryczny LUNA+ GRATIS Podgrzewacz Thermo Rapid
Dziś rozmawiałam z inną mamą wcześniaka i ona ma go i polecała.
Ile Twój kosztuje?
Ja na razie na koncie mam 100 parę złotych. Zawsze na koniec mca wypłata była ale teraz nie będzie a wniosek o macierzyński mają czas rozpatrzyć. Jedynie 27ego 500+mi wpłynie, więc wcześniej nic nie kupię.
Widzę, że na śniadanie zjadłaś mój ulubiony serek waniliowy [emoji7]
Współczuję Ci przeprawy z chłopem i tych wszystkich nerwów.
@sasanka mój całe swoje odkładane pieniądze wydał na autko i jeszcze od syna prawie 2 tysie pożyczył także na niego finansowo nie mogę liczyć.
@Ewela2805 jak czytam o Twoim chłopie to jakbym czytała o swoim.
Dziś wrócił mój Ojciec i się pyta: jak się czuję?
A ja, że jak obita kijem bejsbolowym, zjadłam śniadanie, nastawiłam budzik na kolejne odciąganie i poszłam spać, bo doły pod oczami jak rów na marsie.
Ale też ciągle coś w domu robię i pranie, sprzątanie, gotowanie i ze starszymi dzieciakami gadam, bo mąż ich zaniedbał.
Syn na studiach chory a ten na to nic, a ja wolę go witaminą c i syropem wyleczyć niż antybiotykiem.
Ja też mam nadzieję, że jak mały wróci do domu to mój się w końcu ogarnie.
@springflower u nas nic nie mam gdzie pożyczyć.
Jakby u mnie w szpitalu nie było można dowozić mleka to chyba bym zrezygnowała z odciągania.
Mój dopiero ogarnął smoczek nuka i to przy tym się męczy i zasypia.
Przed nami jeszcze dużo nauki.
Na medele swing to mnie nie będzie stać 1100zł ponad wydać [emoji53]
@folka trafił mi się wadliwy model męża.
Jak zaczęłam do niego mówić po powrocie dziś od Matika to wyszedł do innego pokoju.
To jest zachowanie 41 latka?
Na olx boję się brać używany, bo nie wiadomo ile takie urządzenie będzie działać.
@azamazew dobrze, że młoda zaczęła się ruszać.
Ja to mam paranoję jak słyszę o ruchach dziecka w brzuchu, wracają moje wspomnienia.
@piorunem gratuluję zdrowej i dużej Michalinki
Dobry masz login, bo uwinęłaś się piorunem z porodem hihi