@majacyr współczuję Ci. Przez całą ciążę tyle się poświęcałaś, teraz jeszcze bardziej a Twój mąż nie potrafi tego docenić tylko jeszcze narzeka. Nie jest dzieckiem a zachowuje się jak rozkapryszony nastolatek. Zamiast Cię wspierać to jemu wiecznie coś nie pasuje. Niestety nie zawsze wszystko jest kolorowe. U Was akurat urodził się wcześniaczek, a to niesie ze sobą więcej poświęcenia i niestety nakładów finansowych tez. Nie da się tego przeskoczyć, a Twój mąż powinien Cię na rękach nosić za to co robiłaś i robisz.
Co do laktatora spróbuj może znaleźć dobry używany tak jak dziewczyny piszą.
U nas ostatnio dziewczyna sprzedawala medela swing użyty 4 razy z pojemnikami i workami na pokarm za niecałe 300zl. Nawet sprawdziłam teraz ale widzę ze sprzedała już.
Kurcze tez się martwię o @Dita_333. Mam nadzieje, ze poprostu jest zajęta dziećmi i niedługo nam napisze, że wszystko u nich w porządku.
Co do laktatora spróbuj może znaleźć dobry używany tak jak dziewczyny piszą.
U nas ostatnio dziewczyna sprzedawala medela swing użyty 4 razy z pojemnikami i workami na pokarm za niecałe 300zl. Nawet sprawdziłam teraz ale widzę ze sprzedała już.
Kurcze tez się martwię o @Dita_333. Mam nadzieje, ze poprostu jest zajęta dziećmi i niedługo nam napisze, że wszystko u nich w porządku.