Witam wszystkie Was serdecznie dziś [emoji3] Obudziłam się dziś świeża i wypoczeta, spałam 8 godzin bez przerwy, ani na siku nie wstałam! Cudownie się czuje. Synek też się nie budził, wszyscy spali jak zabici. Gdyby nie budzik to byśmy do szkoły/pracy pozasypiali [emoji23] Chłopaki pojechali, a ja teraz zostałam sama (jak codzień od ponad miesiąca). Mam dziś zamiar ubranka poprac, przestało padać i następne dwa dni ma być ładnie więc mam nadzieję że wszystko mi poschnie
Zamówiłam sobie Żelazko z Amazona, i czekam na dostawę dziś. Będę prasowa jak nigdy [emoji23]
Widzę że
@FiLi88 opisywała przebieg ciąży tutejszy?
Ja Wam powiem że się cieszę że to tak przebiega. Co za dużo informacji to jak dla mnie niezdrowo, ja chce tylko wiedzieć czy jest dobrze, czy trzeba coś nadzorować. Jeśli nie trzeba, to chcę iść spokojnie do domu [emoji23] W pierwszej ciąży pamiętam te telefony ciotek/babek, i lament że ja to nic nie wiem, czemu usg mi nie robią, rzucaly we mnie nazwami jakiś badań które rzekomo powinnam robic- nawet nie wiedziałam o co im chodzi [emoji3] Teraz mam wizytę za tydzień u położnej, podejrzewam że to już będzie ostatnia bo termin mam na trochę ponad dwa tygodnie później.
Wczoraj się trochę przestraszyłam, wieczorem od ok 19:30 dostałam klucia w prawym dolnym boku, nad pachwina. Klulo tak chyba z 2 godziny, nie ze nie do zniesienia ale okropny dyskomfort... Robiło mi się na przemian gorąco i zimno, zbieralo mi się na wymioty [emoji19] Okropne uczucie. Przeszło mi i poszłam spać, ale teraz jak tak sobie siedzę i pisze czuje ze znów mnie kłuję ale teraz z lewej strony. Nawet nie czytam i nie googluje co to może być, bo się przestrasze I tyle będę mieć z tego dnia dzisiejszego! [emoji5]
Jakby dzidzia miała się pojawić, to byłabym gotowa. Łóżeczko co prawda jeszcze do mnie nie dojechalo, ale w razie co wyciągnę koszyk Mojżesza z poddasza i na pewno przezyjemy [emoji4][emoji4]
Bardzo się cieszę że wszystkie dzieciaczki po drugiej stronie brzucha tak dobrze sobie radzą. Uściski dla wszystkich maluszków i zmęczonych mam [emoji5]