reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Zobacz załącznik 895825 Mój Mąż wymyślił, że zrobi mi prezent... wykupił sesję ciążową i noworodkową i uwaga, uwaga nie zamierzał mi o tym powiedzieć ...
Tylko zginęły mi 2 komplety bielizny - czarny i biały, które akurat teraz często używam z racji tego, że potrzebowałam kupić większe i nie mam ich za wiele. Szukałam dzisiaj tej bielizny i mówię Mu - jak to możliwe, że mogłam zgubić 2 komplety bielizny i to jeszcze jeden czarny, drugi biały jak nawet nie pamiętam, żebym to do prania dała, a już nawet legowisko i budę od psa sprawdziłam i nie ma...
W końcu się przyznał, że ukradł, bo trzeba zabrać na sesję - 27.09. - i co On myślał, że nie zauważę przez miesiąc, że nie mam 2 staników, a ogólnie używam chyba teraz 5ciu? Może braku majtek to bym nie zauważyła faceci
Jak już Go przycisnęłam to jeszcze okazało się, że kupił dla Małej buty, bo też Mu fotograf kazała przynieść, a ja nie zakupiłam
Ojjj jak super :) Bardzo mila niespodzianka, maz sie stara i angazuje :)

reklama
@piorunem fajny prezent od męża.
Powiedz, że prawie nie zauważyłaś braku bielizny[emoji6][emoji6]

@Ewela te wózki zupełnie nie z mojej bajki, więc nie pomogę.

@Igorowelove zależy jaki kaszel?
Jak chcesz ogólnie to herbapect to trochę na suchy i na mokry.
Jak męczy go mokry, albo ma też katar to flegamina, mucosolvan coś rozrzedzajacego.
Jak duszacy i męczący kaszel to albo syrop islandzki albo herba pini.

Miłego dnia dziewczyny.
@katarynka co u Ciebie?

@Roksi wyluzowałaś?

Ktoś dziś wizytuje?

@majacyr
Mam pytanie. Przedwczoraj bylam u lekarza i bylo wszystko dobrze, wczoraj od 17 nastej zaczela mi sie napinac macica i wzielam 1 nospe max, pozniej sie polozylan troche przeszlo, a pozniej znowu sie zaczela napinac i ok 23 wzielan znowu nospe max jednak mega tak nie przeszlo, poszłam spać, w nocy sie nie budzilam, bylo okej, a teraz od okolo 7 znowu mi sie z 2-3 razy spiela i juz nie wiem co mam robic. :( bo nie wiem czy to ok czy nie. ;/

@majacyr
Mam pytanie. Przedwczoraj bylam u lekarza i bylo wszystko dobrze, wczoraj od 17 nastej zaczela mi sie napinac macica i wzielam 1 nospe max, pozniej sie polozylan troche przeszlo, a pozniej znowu sie zaczela napinac i ok 23 wzielan znowu nospe max jednak mega tak nie przeszlo, poszłam spać, w nocy sie nie budzilam, bylo okej, a teraz od okolo 7 znowu mi sie z 2-3 razy spiela i juz nie wiem co mam robic. :( bo nie wiem czy to ok czy nie. ;/

Wszystkim nam się napina mi również to normalne ćwiczy po prostu przecież ciągle o tym piszemy nie szukaj sobie problemów tam gdzie ich nie ma [emoji6]

Wszystkim nam się napina mi również to normalne ćwiczy po prostu przecież ciągle o tym piszemy nie szukaj sobie problemów tam gdzie ich nie ma [emoji6]
Rozumiem, tylko mam wrazenie, ze on mi sie napina od wczoraj non stop. :( ze nie tak jak powinno byc kilka na dobre tylko ja wczoraj w ciagu 2h mialam kilkadziesiat tych napiec i w dodatku boli wtedy kregoslup. :/ i terax tez sie napina. :(

Dzięki Maja, wezmę herbapect bo nie umiem rozróżnić mokrego od suchego [emoji85] my naprawdę meeeeega rzadko chorujemy :/
Roksana, to normalne że na tym etapie macica się napina, ona musi się przygotować/trenować do wysiłku jakim jest porod-tak to wymyśliła matka natura
Rozumiem to, ale tak czesto?:/

Rozumiem, tylko mam wrazenie, ze on mi sie napina od wczoraj non stop. :( ze nie tak jak powinno byc kilka na dobre tylko ja wczoraj w ciagu 2h mialam kilkadziesiat tych napiec i w dodatku boli wtedy kregoslup. :/ i terax tez sie napina. :(
Połóż się i nie myśl o tym może ze stresu ci się napina ja odkąd jestem w ciąży poza witaminami nie wzięłam ani jednej tabletki bo nie było potrzeby zawsze chwila wytchnienia,odpoczynku pomagała, wiadomo ,że czasem coś gdzieś zaboli no to jest normalne ale jak ty ciągle panikujesz ,że coś się dzieje i doszukujesz się dziury w całym to nie ma co się dziwić . Ja już bym dawno w szpitalu leżała gdybym miała takie podejście wyluzuj dziewczyno po prostu bo dużo rzeczy siedzi w głowie

reklama
Połóż się i nie myśl o tym może ze stresu ci się napina ja odkąd jestem w ciąży poza witaminami nie wzięłam ani jednej tabletki bo nie było potrzeby zawsze chwila wytchnienia,odpoczynku pomagała, wiadomo ,że czasem coś gdzieś zaboli no to jest normalne ale jak ty ciągle panikujesz ,że coś się dzieje i doszukujesz się dziury w całym to nie ma co się dziwić . Ja już bym dawno w szpitalu leżała gdybym miała takie podejście wyluzuj dziewczyno po prostu bo dużo rzeczy siedzi w głowie
No wlasnie wiem, ale wczoraj dostalam jakiegos ataku paniki i sam zaczal sie napinac i zasnac nie moglam jak sie obudzilam to nie wiem czy ten stres sie utrzymuje czy co, ale cały czas sie napina i puszcza. I nie umiem się uspokoic :/

Do góry