reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Hmm jak dla mnie trochę drogo , ale cena to już indywidualna sprawa każdego . Ja nie mam nic nowego szczerze mówiąc , dostałam takie malutkie od siostry a resztę kupiłam w lumpeksach . I dla tych którym używane ciuszki nie przeszkadzają to bardzo polecam . Za 2, 3 zł można kupić (przynajmniej u mnie) jak nowe , nie raz z metkami ciuszki .Ostatnio za 50 gr dorwałam idealne niedrapki :-)
Kurcze od wczoraj mam taki apetyt że masakra , dzisiaj to już całkiem - co chwilę bym coś jadła. A jutro wizyta i ważenie , aż się boje:rolleyes:
Ja też mam jutro wizytę o 14 :-)

reklama
Dziękuję wszystkim za opinię. Wiem, że powinnam pisać na wyprawce, ale tu jest szybszy odzew :-) rozglądam się za kompletami, bo nie lubię kupować pojedynczych ubranek. Dziś w h&m pół godziny wybierałam 3 pajace. Zaczynam się denerwować jak już tak długo stoję i nie mogę się zdecydować

Ale w sklepie czy na stronie ?

Na stronie kochana smyk.pl
I tam masz masę wyprzedaży za 60 zł 5 bodziakow albo komplety za 25 zł musisz przejrzeć wszystkie strony z ubraniami na pewno coś znajdziesz, a na koniec jak już się jest na etapie kupna wpisujesz numer karty i masz-20 więc naprawdę można zrobić ladne zakupy:) na priv mogę Ci wysłać numer karty :)
Naprawdę warto bez karty nie ma promocji A przez neta nie da się założyć

Pisałam o łóżeczku i materacu na stronie 1625.. niestety od żadnej z Was nie dostałam odpowiedzi... [emoji17][emoji17]
Materac to ważna rzecz, dla mnie nawet ważniejsza od łóżeczka... łóżeczko kupiłam zwykle sosnowe - miodowe, choć ładne, ze sklepu internetowego z łóżeczkami, a materac lateksowo- kokosowy, żeby na stronie kokosowej spał tak do 8m-ca, bo niby twardsza i idealnie sie nadaje [emoji3]

Cos takiego, choć nie z tego sklepu, przykładowy link

Link do: DARMOWA DOSTAWA Hevea Krzyś 120x60 materac lateksowo-kokosowy

@Paulinna89 Wlasnie ja się zbytnio nie znam i chciałam waszej rady.. Ale widziałam że Dita_333 kupuje czy kupiła dobry, na forum chyba pt. Wyprawka jak się nie mylę i może i ja się skuszę.. A łóżeczko kupię te, bo masz rację, materac musi być dobry a ten w zestawie jest firmy AMY z tego co jest napisane i niby u nich na stronce napisane że jest dobry ale przecież nie napiszą że nie dobry. Haha Ale wydaje mi sie taki zwykły..

Te z zestawów to chyba te zwykle, co można kupić za 80zl na Allegro...

Ja bym nie kupiła.. lubię sama wybierać większość ciuszków, a tu wszystko na jedno kopytko [emoji28] a jest przecież tyle wzorów, tyle firm, że można poszaleć.. chociażby na wyprzedażach [emoji23] poza tym jak kupisz jedną a czy dwie rzeczy u sprzedającego i ci sie jakość nie będzie podobać, to więcej nie kupisz u niego, a tu wywalasz tyle kasy a jak będzie cos nie tak po praniu? [emoji6]

Jest tyle postów, że czasami umykają, nie ma co się denerwować [emoji854] napisać jeszcze raz i tyle, w końcu któraś sie obudzi [emoji23][emoji23][emoji23]

Na stronie kochana smyk.pl
I tam masz masę wyprzedaży za 60 zł 5 bodziakow albo komplety za 25 zł musisz przejrzeć wszystkie strony z ubraniami na pewno coś znajdziesz, a na koniec jak już się jest na etapie kupna wpisujesz numer karty i masz-20 więc naprawdę można zrobić ladne zakupy:) na priv mogę Ci wysłać numer karty :)
Naprawdę warto bez karty nie ma promocji A przez neta nie da się założyć
Da sie z tym, ze nie masz tego plastiku w portfelu ;) ale nr karty normalnie nadadza, bo ja tak sie rejestrowalam :)

Będzie dobrze! Pochwal się jutro o której wizyta?
o 10! :tak::rofl2: a robiła któraś z Was zakupy w aptece normalnie, nie przez internet ? Zastanawiam się bo tak z ciekawości weszłam na tą aptekę Gemini i za 11 sztuk tego co mnie inteteresuje wyszło zaledwie 120 zł i widzę też, że można dorwać coś tanio a w większych ilościach . I tak się zastanawiam czy w takiej normalnej aptece drogie są takie zakupy , wiadomo wszystko dla mnie i dla małego.

reklama
Do góry