reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Paulinna89 Wlasnie ja się zbytnio nie znam i chciałam waszej rady.. Ale widziałam że Dita_333 kupuje czy kupiła dobry, na forum chyba pt. Wyprawka jak się nie mylę i może i ja się skuszę.. A łóżeczko kupię te, bo masz rację, materac musi być dobry a ten w zestawie jest firmy AMY z tego co jest napisane i niby u nich na stronce napisane że jest dobry ale przecież nie napiszą że nie dobry. Haha Ale wydaje mi sie taki zwykły..

Ostatnia edycja:
reklama
@Paulinna89 Wlasnie ja się zbytnio nie znam i chciałam waszej rady.. Ale widziałam że Dita_333 kupuje czy kupiła dobry, na forum chyba pt. Wyprawka jak się nie mylę i może i ja się skuszę.. A łóżeczko kupię te, bo masz rację, materac musi być dobry a ten w zestawie jest firmy AMY z tego co jest napisane i niby u nich na stronce napisane że jest dobry ale przecież nie napiszą że nie dobry. Haha Ale wydaje mi sie taki zwykły..

Nie pomogę bo się nie znam szczerze mówiąc[emoji16] materac od siostry dostaniemy, ona wybiera, a pracowała w sklepie z materacami to wie co dobre [emoji4]

@LassHa chęci są na szkołę rodzenia, ale nie wiem czy bym dała radę. Poza tym musiałabym autem jechać i nie jeść pół dnia.

@Ewelina1406 niby jest zawyżona rozmiarówka w h&m ja kupiłam 1 komplet body+spodnie+czapka i akurat body na 68 są o 1cm dłuższe od tych co zamawiałam z polskiej firmy, za to spodenki są bardzo szczupłe i bardziej jak 62 z innych.

Ewela2805 chodzi Ci o łóżeczko z Klubś?
Ja miałam zamiar kupić komodę z przewijakiem z tej firmy ale dziewczyny mi odradziły, że to nie są solidne.
Nie wiem jak z łóżeczkiem.
Przy wcześniejszych dzieciach kupowałam najtańsze łóżeczko i spokojnie do 3 lat dziecko spało.

Teraz mąż znalazł na olx komodę z przewijakiem+łóżeczko+szafeczkami. Materac dokupie nowy albo piankowy, albo kokosowy i tyle.
No i jeszcze chce kupić jakiś spray do odkarzania.
Ogólnie nie przesadzam, ale po innym dziecku chcę umyć te mebelki i je odkazić. Tylko nie wiem gdzie można kupić oprócz apteki jakiś spray tego typu?

ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, bo szkoda mi kasy ( u nas nie ma bezpłatnej). Poza tym nie uśmiecha mi się jeździć ok 40 km w jedną stronę, bo mój brzuszek źle ostatni znosi jazdę autem.

Jakie czapeczki zamierzacie kupić na wyjście ze szpitala i w jakim rozmiarze? Jejku dwoje dzieci w domu, a ja w tym temacie zielona.
Wczoraj byliśmy z dziećmi na festynie a później na koncercie zespołu IRA. Mieliśmy jeszcze zostać na fajerwerkach ale synuś już miał dość. Ogolnie dzień spędzony cudownie, ale dziś zmęczenie czuję baaaardzo.
Do tego śniło mi się dziś , że byłam na wizycie i gin zapomniał mi wypisać L4 heheheh

ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, bo szkoda mi kasy ( u nas nie ma bezpłatnej). Poza tym nie uśmiecha mi się jeździć ok 40 km w jedną stronę, bo mój brzuszek źle ostatni znosi jazdę autem.

Jakie czapeczki zamierzacie kupić na wyjście ze szpitala i w jakim rozmiarze? Jejku dwoje dzieci w domu, a ja w tym temacie zielona.
Wczoraj byliśmy z dziećmi na festynie a później na koncercie zespołu IRA. Mieliśmy jeszcze zostać na fajerwerkach ale synuś już miał dość. Ogolnie dzień spędzony cudownie, ale dziś zmęczenie czuję baaaardzo.
Do tego śniło mi się dziś , że byłam na wizycie i gin zapomniał mi wypisać L4 heheheh

Ja zakupiłam 2 sztuki takie :)
Ciepłe myślę że na listopad na krótką trasę szpital dom i większość w aucie to wystarczająco...
Nie jestem za przegrzewaniem i nie podobają mi się czapki wiazane z sznurkami i nigdy córce ich nie kupię choćby nie wiem co

Załączniki

• Screenshot_20180901-143217_Chrome.jpg
    Screenshot_20180901-143217_Chrome.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 95
  • Screenshot_20180901-143205_Chrome.jpg
    Screenshot_20180901-143205_Chrome.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 86
Ja zakupiłam 2 sztuki takie :)
Ciepłe myślę że na listopad na krótką trasę szpital dom i większość w aucie to wystarczająco...
Nie jestem za przegrzewaniem i nie podobają mi się czapki wiazane z sznurkami i nigdy córce ich nie kupię choćby nie wiem co
jaki rozmiar tych czapeczek kupiłaś? Bo najbardziej nurtuje mnie rozmiarówka na początek

jaki rozmiar tych czapeczek kupiłaś? Bo najbardziej nurtuje mnie rozmiarówka na początek

Wiesz podobno 62 rozmiar i niby 38-44 jest ale czy trafię...No nie wiem...awaryjnie mam z allegro mniejsza dla bardzo malutkiej główki z pomponami:)

Chyba rozmiar 0+ czyli nie wiem jaki

Załączniki

• Screenshot_20180902-171533_Chrome.jpg
    Screenshot_20180902-171533_Chrome.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry