Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dita ja jak patrzę to co strona inaczej pisza [emoji23]Ale III trymestr jest od 28tygodnia, czyli 27+1 [emoji28][emoji5]Zobacz załącznik 893862
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dita ja jak patrzę to co strona inaczej pisza [emoji23]Ale III trymestr jest od 28tygodnia, czyli 27+1 [emoji28][emoji5]Zobacz załącznik 893862
Dita333 czytałam pierwszą stronę i zauważyłam, że jest wpisane, że nie miałam przeczuć- miałam i się sprawdziły
Mnie wczoraj wpisała położna 31 tydzień [emoji23][emoji23][emoji23] a 4ego skończę 30tyHehe mój w karcie wpisal 28/29 tyg. jak ostatnio było 28+3
Też miałam przeczucie na chłopca i się sprawdziło, a mam inaczej wpisane [emoji4][emoji16] ale co tam taki drobiazg dużo nas do ogarnięcia [emoji4]
Jejku co za dyskusja o tygodnie [emoji23] ja jak ktoś się pyta to mówię jako przelicznik dziecka czyli dziś 29+0 lub jak kto woli 28+7 . Dla mnie to 29 tydzień, nie komplikuję sobie jakimś udziwnieniami [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurczę... zaszalałam troszkę i wydałam wczoraj prawie 270zł na rzeczy z wyprawki dla Malutkiej. Zamówiłam z allegro pieluszki tetrowe (białe 10szt), jedną grubą kolorową tetrę, jedną flanelową, jedną bambusową, 3 muślinowe, 2 smoczki, nożyczki i cążki, szczotkę i grzebień do włosków, podkłady na przewijak, wkładki laktacyjne, majtki poporodowe. Oprócz tego z rossmanna kupiłam małej z serii babydream płyn do kąpieli, mydełko, oliwkę i krem do buźki na wyjścia z domu. No i z apteki musiałam zaopatrzyć się w no spe, aspargin i witaminy na ten miesiąc. Jeszcze luteine musze wykupić stacjonarnie. No i tak niby małe drobne rzeczy, a kwota spora jak dla mnie. Ale szczerze mówiąc z każdym takim drobnym zakupem jestem bardziej spokojna, a i cieszy mnie każdy krok bliżej końca kompletowania wyprawki
Ja w sumie tez mam 26+1 ale mowie ze 27 [emoji4][emoji4]Też miałam przeczucie na chłopca i się sprawdziło, a mam inaczej wpisane [emoji4][emoji16] ale co tam taki drobiazg dużo nas do ogarnięcia [emoji4]
Jejku co za dyskusja o tygodnie [emoji23] ja jak ktoś się pyta to mówię jako przelicznik dziecka czyli dziś 29+0 lub jak kto woli 28+7 . Dla mnie to 29 tydzień, nie komplikuję sobie jakimś udziwnieniami [emoji23][emoji23][emoji23]