Pamiętam ze studiów takie prawo demograficzne, które mówi o tym, że rodzi się więcej chłopców niż dziewczynek. Docelowo jednak kobiet jest więcej niż mężczyzn, bo mężczyźni szybciej umierają. Wyrównuje się to w przedziale wiekowym 50-54 lata. Profesorka mówiła nam o większej podatności mężczyzn na tzw hazardy życiowe czyli używki ale też mniejsze dbanie o zdrowie. Mówi się że szanse na chłopca czy dziewczynek to 50/50 Ale to nie prawda.
reklama
Płomyk*
Fanka BB :)
Haha jakby robili te badania u mnie w rodzinie to by się mocno zdziwili hahahawyborcza.pl/7,75400,21465752,polska-stoi-kobietami-chlopcow-rodzi-sie-duzo-wiecej-niz-dziewczynek.html
A tu taki artykuł znalazłam gdyby ktoś chciał poczytać o statystykach
Saaaaame baby od 18 ani jeden chłopak się nie urodził dla tego marne szanse na chłopca - > moje przeczucie druga córcia
the_flower
Dita_333 to macie ambitny plan na najbliższe dni
Zgadzam się z Wami, że ten początkowy okres to i tak zazwyczaj w salonie, zabawy itd., blisko kuchni
Zgadzam się z Wami, że ten początkowy okres to i tak zazwyczaj w salonie, zabawy itd., blisko kuchni
Igorowelove
Moderatorka
To moja rodzina "produkuje" chlopow dla tych waszych bab [emoji23]Haha jakby robili te badania u mnie w rodzinie to by się mocno zdziwili hahaha
Saaaaame baby od 18 ani jeden chłopak się nie urodził dla tego marne szanse na chłopca - > moje przeczucie druga córcia
Weronikakrz
Dita pomylilas mnie w tabelce sa dwie Weroniki ja jestem weronikakrzJa tez na razie typowego pokoju dla bobasa nie będę miała. Przenosimy się do pokoju, który kiedyś będzie 2.dziecka, ale na razie będzie wspólny. Tyle, że wiadomo..będzie tam komoda dla niemowlaka i jego ciuszki, oraz łóżeczko..A później wyprowadzimy się do salonu albo pokoju obok, takiego małego i tam zrobimy sypialnię...A może w ogóle kupimy nowe mieszkanie czy pół domku...Jeszcze się zobaczy na razie jak piszesz: życie bobasa będzie rozgrywało się z rodzicami, przecież nie będzie się od razu bawiło swoimi zabawkami w swoim pokoju O wydatkach jeszcze nie myślałam... jutro Młody jedzie z dziadkami na parę dni nad morze i w w tym czasie musimy pomalować jego pokój, rozebrać stare meble i wynieść, wnieść nowe i porozkładać rzeczy...No i jeszcze kuchnie pomalować....
MangoWawa
To moja rodzina "produkuje" chlopow dla tych waszych bab [emoji23]
Ja już jednego wyprodukowałam u mojego męża też sami faceci, w mojej dziewczyny
reklama
Asis7
Śliczności piekne maleństwoCześć po wizycie!!!
Dzidzius ma 5 cm obecnie
Macha rączkami nóżkami i uważam że jest śliczny z profilu
Serduszko pika, kość nosowa moja gin mówiła że ma mała czy coś takiego że 2 cm nie całe czy coś ale to tak na oko mówiła malutki jest jeszcze A prenatalne 23 to będziemy wszystko wiedzieć
Na dzień dzisiejszy wszystko ok rusza się i fika takze mój szczęśliwy
I prawdopodobnie chlopiec!!!
Mówi że wyrostek jest większy i sterczy mówi że jeszcze malutki jest i dlatego że prawdopodobnie ale że obstaje przy chłopcu
Radość nie do opisania
Wklejam zdj ale błąd się pojawia