natala95
Fanka BB :)
Śliczny brzusioA oto mój brzuchol z rana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny brzusioA oto mój brzuchol z rana
Moniko fajny brzuch. Ja mam podobny.A oto mój brzuchol z rana
Prawdopodobnie idzie koniec 13 tygMonika ktory tydzien?
Prawdopodobnie napisałam bo sama po wyglądzie nie wierzę moja gin jest teraz na chorobowym a w czwartek penetralne więc wszystko się wyjaśniPrawdopodobnie idzie koniec 13 tyg
Ja mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]Prawdopodobnie napisałam bo sama po wyglądzie nie wierzę moja gin jest teraz na chorobowym a w czwartek penetralne więc wszystko się wyjaśni
Super brzucho ja pewnie conajmniej miesiąc jeszcze na taki poczekamJa mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]Zobacz załącznik 849627
Wcale nie super [emoji23] wole taki ladny i zgrabny jak wczesniej wrzucilam [emoji23]Super brzucho ja pewnie conajmniej miesiąc jeszcze na taki poczekam
Tutaj mój w kilka dni temu. Dziś 10+6Super brzucho ja pewnie conajmniej miesiąc jeszcze na taki poczekam
Fajniutki ! A kogo tam w klatce trzymacie?Tutaj mój w kilka dni temu. Dziś 10+6 Zobacz załącznik 849628