reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Prawdopodobnie napisałam bo sama po wyglądzie nie wierzę moja gin jest teraz na chorobowym a w czwartek penetralne więc wszystko się wyjaśni
Ja mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]
IMG_20180422_160535.jpg

Załączniki

• IMG_20180422_160535.jpg
    IMG_20180422_160535.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 409
Ja mam podobny, ale po takim fest obiedzie [emoji14] np wczoraj po grillu.. moja mama mowi, ze lekarz musial sie pomylic i to pewnie z polowa ciazy [emoji23]
Sorry za tlo, ale przy wyjsciu z domu robilam.. foto po naprawde duzym obiedzie [emoji85]Zobacz załącznik 849627
Super brzucho:) ja pewnie conajmniej miesiąc jeszcze na taki poczekam

reklama
Do góry