reklama
MartynaXI
Fanka BB :)
Dzieki za motywacje! Jestem na oddziale. Kolejna szybsza wizyta... na usg przynajmniej zobaczyłam moje kochane maleństwo! Serduszko bije <3 szkoda tylko że mąż nie mógł być że mną plamienie z znikąd. Zero krwiakow niczego, jajniki, jajowody czysciutkie. Dostałam kolejne leki duphaston 3x i Aspargin. Mam leżeć i odpoczywać. mdłości dzisiaj brak!Pojechałabym, przynajmniej zrobią USG, może zwiększą dawkę leku.
elleth
Hej nadrabiam wszystko dita chyba dojrzałam żebyś mnie wpisała do tabelki, ale to przypomnę się jak Wrócisz
U mnie mdłości od rana do nocy. Jakbym miała chorobę lokomocyjna. Najlepiej mi wychodzą slide chrupki. Mo ale ograniczam i zadowala się chlebem z solą...
Ciągle się waham nad lekarzem. Niby jestem zadowolona z tego, ale on nie pracuje w szpitalu, a ja chyba bym wolała takiego co pracuje.
Pi drugie ciągle się zastanawiam, kiedy powiedzieć Młodej.
W pracy wiedzą już prawie wszyscy...
U mnie mdłości od rana do nocy. Jakbym miała chorobę lokomocyjna. Najlepiej mi wychodzą slide chrupki. Mo ale ograniczam i zadowala się chlebem z solą...
Ciągle się waham nad lekarzem. Niby jestem zadowolona z tego, ale on nie pracuje w szpitalu, a ja chyba bym wolała takiego co pracuje.
Pi drugie ciągle się zastanawiam, kiedy powiedzieć Młodej.
W pracy wiedzą już prawie wszyscy...
Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Dziewczyny co na przeziębienie mogę wziąść czuje ze mnie rozkłada a nie chce zaszkodzić dzidzi.
netka.
Dzieki za motywacje! Jestem na oddziale. Kolejna szybsza wizyta... na usg przynajmniej zobaczyłam moje kochane maleństwo! Serduszko bije <3 szkoda tylko że mąż nie mógł być że mną plamienie z znikąd. Zero krwiakow niczego, jajniki, jajowody czysciutkie. Dostałam kolejne leki duphaston 3x i Aspargin. Mam leżeć i odpoczywać. mdłości dzisiaj brak!
Świetna decyzja. Przynajmniej jesteś spokojniejsza. Trzymam kciuki. Będzie dobrze
D
Deleted member 180437
Gość
Chciałam Wam powiedzieć że taka grupa zamknięta już nawet jest jak na razie liczy 70 osób i to pod taką nazwą, jak nasza Listopadowe mamy 2018 ale ja na razie się tam nie zapisuje, bo wiecie- nawet jak na facebooku grupa jest zamknieta i znajomi nie widzą treści, to mogą widzieć ze do jakiejś tajnej grupy należysz i nazwa sie wyswietli wiec falstart zapewnionyPodpisuje się pod tym rękami i nogami
Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
To zawsze można dać inna nazwę hihiChciałam Wam powiedzieć że taka grupa zamknięta już nawet jest jak na razie liczy 70 osób i to pod taką nazwą, jak nasza Listopadowe mamy 2018 ale ja na razie się tam nie zapisuje, bo wiecie- nawet jak na facebooku grupa jest zamknieta i znajomi nie widzą treści, to mogą widzieć ze do jakiejś tajnej grupy należysz i nazwa sie wyswietli wiec falstart zapewniony
reklama
netka.
Tutaj na forum też można stworzyć grupę zamkniętą. Mimo, że już nie jestem wrześniówką, to i tak na zamknięte forum wrzesniówki 2018 zaglądam. Niektóre mamuśki przeszły na FB. Ja zostaję, konta na FB nie mam.