W dzien to spi aż ja nie wstane zazwyczaj i wtedy ona budzi się na jedzenie około 11nastej, ja wstaje jej mleko zrobić i sobie kawę i ona wtedy już nie śpi aż nie zechce (zazwyczaj do 5 godzin) i gdzieś o 16nastej zasypia. Później się budzi na jedzenie, kąpie ją i wtedy jeszcze posiedzi z godzinkę, zje i dalej spać. Ale się budzi najczęściej pomiędzy 2ą a 4ą i spać nie chcę...
Spróbuje.. Mam nadzieje ze znajdę coś co mi pomoże.. A masz może link z którego się uczyłaś proszę?
Szum jak i muzyka, światła, zabawki, masaże, pozytywki, kołyski, bujak uspokajają ją tylko na chwilę i się jej nudzi. Jak jej coś nie na rękę to nawet jak odkurzacz obok włączam to nie pomaga...
A z brzuszkiem chyba dobrze, problemów nie widzę, kopki robi ładne i o tej samej porze, pryka trochę wieczorem ale tak to chyba jest okej
Kurcze ewidentnie zamieniła sobie noc na dzień [emoji53] u nas o 11 to już jest po pierwszej drzemce. Tez mieliśmy przez jakiś czas problem z nocą, bo nie chciała nam zasnąć wcześniej niż 2-3, teraz zasypia ok 22 i śpi do 6-7 z dwiema pobudkami. Samo się jej to przestawiło wiec mam nadzieje ze i u Ciebie będzie lepiej z czasem. Mieliśmy tez jakiś czas temu kilka dni ze praktycznie przez cały dzień nie spała, przy jedzeniu może z 10min a i wieczorem nie mogła zasnąć. Teraz staram się usypiać ją w koszu w dzień, w ostateczności na rękach. Wieczorem zależy, czasem trzeba ja ponosić trochę, później odłożyć i zasypia sama z nami w łóżku.
Ja wczoraj uczyłam się z tego linku, bo mam chustę elastyczną ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę to pełno jest tych filmów.