Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Spokojnie kochana, wszystko będzie dobrze. Po porodzie z niczym się nie śpiesz, powolutku ucz się dziecka, a dziecko Ciebie. Nie wymagaj od siebie cudów na kiju, bo to bez sensu. Dbaj o siebie bo jak Ty będziesz szczęśliwa to i Twoje dziecko również.Dzień dobry wszystkim [emoji8] mnie już myśl o poniedziałkowej cesarce nie opuszcza.... Strasznie to przeżywam. Mimo, że dzidziuś jest bardzo przez nas wyczekany to mam takie dziwne myśli w głowie... Myślałam, że przez 9 miesięcy poukładałam sobie wszystko w głowie, a jednak nie do końca. Strach przed cesarką to jedno, a fakt, że za moment wszystko się zmieni już na zawsze jakoś mnie paraliżuje.... Nawet na dziś wieczór zaplanowałam sobie pójście na rekolekcje...., bo czuje potrzebę pójścia do kościoła, który wcześniej omijałam.
Przytulaj się z mężem i mów o swoich rozterkach.
Rewelacja!@Igorowelove dobrze, ze sytuacja opanowana z piecem
Mi sie dzis synu dal wyspać jak zjadl o 20 i zasnal o 21 to wstal na jedzenie dopiero o 2:30. Az w szoku bylam. Potem pobudka po 6 i jeszcze drzemalismy do 8.
Mój zasnął ok 22, obudził się przed 3, zjadł i do 5 nie spał. Dostał cyca i pospał do 7:30
Z tym, że wczoraj na dobitkę dostał mm i wypił około 60ml bo już moje cycki i psycha nie dawały rady.
U nas dziś goście, dobrze, że Tomuś jest karmiony w naszej sypialni to mogę od nich uciec...ufff [emoji6]