O kurczę! Powodzenia![emoji9]No dziewczyny ja w drodze do szpitala, oby to było to [emoji1307][emoji1307]
reklama
Przecież Ty masz chyba jeszcze jakieś 3 dni więc spokooojnie swoją drogą ja już tak za tydzień też bym mogła rodzic bo te 3 tygodnie mnie zupełnie psychicznie doluja. No ale nie mamy większego wpływu jak widać [emoji6]Nie wiem kto z kim się umawiał, ale ja bardzo chętnie z każdą [emoji23] byleby dziś, najpóźniej jutro [emoji23]
Igorowelove
Moderatorka
Mam termin na jutro [emoji14]Przecież Ty masz chyba jeszcze jakieś 3 dni więc spokooojnie swoją drogą ja już tak za tydzień też bym mogła rodzic bo te 3 tygodnie mnie zupełnie psychicznie doluja. No ale nie mamy większego wpływu jak widać [emoji6]
A to przepraszam[emoji55] w takim razie raz dwa jedź i się rozpakuj [emoji16]Mam termin na jutro [emoji14]
MangoWawa
Fanka BB :)
Kciuki!!!No dziewczyny ja w drodze do szpitala, oby to było to [emoji1307][emoji1307]
MangoWawa
Jestem wsciekla. Nie wychodzimy, bo maly ma zoltaczke. Tylko jak im zglaszalam wczoraj te oczka to stwierdzily, ze to jest jeszcze w normie i poziomu mu nie zmierzyli nawet. Jak by to zrobili to juz wczoraj mogl sie opalac a nie od dzisiaj.
O kurczę:/ A dziś jaki poziom wyszedł w badaniach?
Balonsbalons
Po tym modyfikowanym rzeczywiście przespala się jeszcze 2.5godz, po tym czasie przystawiłam do piersi, pojadła sobie i poszła spać na kolejne 2.5godz. A wtedy jak juz się obudziła to całą noc wisiała na cycku i nie pozwalała się odłożyć. Myślałam, że nie mam pokarmu ale położna powiedziała że często noworodki tak mają i żeby karmić ile będzie chciała wiec się karmiłyśmy do 3.40, później zasnęła ale też na mnie i znów dostała cyca, śpi do teraz. Ja się wreszcie pierwszy raz przespałam, całe 1.5 godz od piątku [emoji3]Kciuki za wizytę [emoji106][emoji53]
Naprawde dziewczyny, wszystkim wam ze skurczami, bólami i straszakami przepowiadającymi poród życzę jak najszybszego rozwiązania,.. ile można się tak męczyć [emoji53]
@Koka27
Teraz zaliczył malutki spadek wiec całkiem prawdopodobnie następny pomiar wagi będzie na plus.. tak mi się wydaje.. [emoji5]
A co do twojego szpitala to szkoda słow po prostu [emoji53]
@Paulaaa25
I jak twój śpioszek? Trochę lepiej?
Mój dalej lubi przysypiac na karmieniu wiec cie doskonale rozumiem [emoji28]
Jezu kiedy ja Was nadrobie [emoji2]
Mamy jakieś nowe Maluszki? Bo zatrzymałam się na sobocie.
reklama
anet88
@LassHa powodzenia! Oby to było to, trzymam kciuki.
Ja do terminu też mam jeszcze 3 tyg, ale już mi się nie chce... Ten 9 miesiąc to jakaś masakra. Ciężko mi, zmuszam się do jakiś aktywności, jeszcze ta beznadziejna pogoda za oknem jak było ładnie to chociaż na spacer można było pójść, a tak... Najchetniej to bym ciągle spała.
Dzisiaj muszę jechać pierścionek rozciac, bo go za cholere nie ściągnę z palca. Najpierw czekałam na chlodniejsza pogodę, a teraz już chyba za pozno
Ja do terminu też mam jeszcze 3 tyg, ale już mi się nie chce... Ten 9 miesiąc to jakaś masakra. Ciężko mi, zmuszam się do jakiś aktywności, jeszcze ta beznadziejna pogoda za oknem jak było ładnie to chociaż na spacer można było pójść, a tak... Najchetniej to bym ciągle spała.
Dzisiaj muszę jechać pierścionek rozciac, bo go za cholere nie ściągnę z palca. Najpierw czekałam na chlodniejsza pogodę, a teraz już chyba za pozno