reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Nie wiem kto z kim się umawiał, ale ja bardzo chętnie z każdą [emoji23] byleby dziś, najpóźniej jutro [emoji23]
Przecież Ty masz chyba jeszcze jakieś 3 dni więc spokooojnie swoją drogą ja już tak za tydzień też bym mogła rodzic bo te 3 tygodnie mnie zupełnie psychicznie doluja. No ale nie mamy większego wpływu jak widać [emoji6]

IMG_20181029_090412_029.jpg

Dzień dobry;) ja już pod ktg;) noc po melisie lepsza i efektywniejsza w spaniu.
Powodzenia wszystkim i milego dnia

Załączniki

• IMG_20181029_090412_029.jpg
    IMG_20181029_090412_029.jpg
    532,2 KB · Wyświetleń: 338
Kciuki za wizytę [emoji106][emoji53]

Naprawde dziewczyny, wszystkim wam ze skurczami, bólami i straszakami przepowiadającymi poród życzę jak najszybszego rozwiązania,.. ile można się tak męczyć [emoji53]

@Koka27
Teraz zaliczył malutki spadek wiec całkiem prawdopodobnie następny pomiar wagi będzie na plus.. tak mi się wydaje.. [emoji5]
A co do twojego szpitala to szkoda słow po prostu [emoji53]

@Paulaaa25
I jak twój śpioszek? Trochę lepiej?
Mój dalej lubi przysypiac na karmieniu wiec cie doskonale rozumiem [emoji28]
Po tym modyfikowanym rzeczywiście przespala się jeszcze 2.5godz, po tym czasie przystawiłam do piersi, pojadła sobie i poszła spać na kolejne 2.5godz. A wtedy jak juz się obudziła to całą noc wisiała na cycku i nie pozwalała się odłożyć. Myślałam, że nie mam pokarmu ale położna powiedziała że często noworodki tak mają i żeby karmić ile będzie chciała wiec się karmiłyśmy do 3.40, później zasnęła ale też na mnie i znów dostała cyca, śpi do teraz. Ja się wreszcie pierwszy raz przespałam, całe 1.5 godz od piątku [emoji3]

Jezu kiedy ja Was nadrobie [emoji2]

Mamy jakieś nowe Maluszki? Bo zatrzymałam się na sobocie.

reklama
@LassHa powodzenia! Oby to było to, trzymam kciuki.

Ja do terminu też mam jeszcze 3 tyg, ale już mi się nie chce... Ten 9 miesiąc to jakaś masakra. Ciężko mi, zmuszam się do jakiś aktywności, jeszcze ta beznadziejna pogoda za oknem:( jak było ładnie to chociaż na spacer można było pójść, a tak... Najchetniej to bym ciągle spała.
Dzisiaj muszę jechać pierścionek rozciac, bo go za cholere nie ściągnę z palca. Najpierw czekałam na chlodniejsza pogodę, a teraz już chyba za pozno:(

Do góry