reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

@Katarynka82 ja wszystko przy sobie robię sama. Tyle latam po tym korytarzu aż mi nogi spuchły. Jak wcześniej tylko leżałam a tu mam chodzić to latam.

Mam nadzieję,że mnie wypiszą razem z Matim, od czwartku ginekologicznie mnie mogli wypisać, ale wiedzą, że chcę być z małym.

Mi też było ciężko. Zwłaszcza kilka godzin po cesarce jak dziewczynie obok po cc przynieśli dziecko, a ja nie widziałam swojego w ogóle.

Tu wszyscy i tak ze mnie dumni, że samą ręka potrafiłam odciągnąć 30ml z piersi.
Teraz mam laktator ręczny, ale mleka jakby mniej.
Mąż mi ma przynieść jeszcze femalti ker

reklama
cześć dziewczyny! Z rana zaliczyłam wizytę u stomatologa, ząbki zdrowe. Miałam robić piaskowanie, ale pani dr powiedziała, że nie ma tragedii i nie musimy, więc 200 zł zostało w kieszeni :)
Też jestem zawiedziona, bo weszłam na forum z nadzieją, że będą ekscytacje porodem kolejnej mamusi a tu nic z tego.
Noc u mnie też do niczego. Tyle razy wstawałam, że nawet nie jestem w stanie zliczyć ilości...
@Igorowelove myślę, że te skurcze to już będzie to :)
@Balonsbalons daj znać jak się czujesz?

Wczoraj dwa razy wypadła mi tabletka luteiny z psioszki, normalnie szok-jeszcze mi się nie zdarzyło, jedna po południu, druga wieczorem.

cześć dziewczyny! Z rana zaliczyłam wizytę u stomatologa, ząbki zdrowe. Miałam robić piaskowanie, ale pani dr powiedziała, że nie ma tragedii i nie musimy, więc 200 zł zostało w kieszeni :)
Też jestem zawiedziona, bo weszłam na forum z nadzieją, że będą ekscytacje porodem kolejnej mamusi a tu nic z tego.
Noc u mnie też do niczego. Tyle razy wstawałam, że nawet nie jestem w stanie zliczyć ilości...
@Igorowelove myślę, że te skurcze to już będzie to :)
@Balonsbalons daj znać jak się czujesz?

Wczoraj dwa razy wypadła mi tabletka luteiny z psioszki, normalnie szok-jeszcze mi się nie zdarzyło, jedna po południu, druga wieczorem.

To fajnie, że udało Ci się zaoszczędzić 200zl. Mnie czeka znowu wizyta u ortodonty, bo znowu odpadła mi retencja (a poprzednio mi zakladali 2tyg temu, bo wtedy tez odpadła)... Zaczyna mnie to denerwować, że nie potrafią tego przykleić raz a porządnie... Plus jest taki, że jak mi odpadnie po tak krótkim czasie to nie płacę za wizyte, ale mam tego ortodonte na drugim koncu miasta...

Może za płytko wsadziłas te tabletki? :)

Dziewczyny a czy któraś z Was szydełkuje ? Ja już dom mam ogarnięty, torbe spakowaną, rzeczy dla Frania przygotowane i teraz tylko czekać więc postanowiłam nauczyć się szydełkować, filmików do nauki na YT masa tylko nie wiem co kupić na początek. Jakie szydełko, włóczkę i ile [emoji848]

Kurcze mi przy pierwszym nigdy wody nie odeszły, przebijali mi parę godzin przed porodem :D Więc do dziś w sumie nie wiem jak to te wody odchodzą, boję się że się nawet nie zorientuje że już ciekna [emoji23] Dzisiaj mnie pięknie dziecko kopie, wali w każdą możliwa strony na przemian to ręce to nogi... Już się chyba pcha na zewnątrz :D 26 dni do terminu, niech chociaż mamie da urodziny poswietowac w tym tygodniu i może się rodzic... [emoji23]

reklama
Kurcze mi przy pierwszym nigdy wody nie odeszły, przebijali mi parę godzin przed porodem :D Więc do dziś w sumie nie wiem jak to te wody odchodzą, boję się że się nawet nie zorientuje że już ciekna [emoji23] Dzisiaj mnie pięknie dziecko kopie, wali w każdą możliwa strony na przemian to ręce to nogi... Już się chyba pcha na zewnątrz :D 26 dni do terminu, niech chociaż mamie da urodziny poswietowac w tym tygodniu i może się rodzic... [emoji23]
Mi też nie odeszły [emoji85] Ale myślę że jakbym poczuła że mam mokre gacie aż przecieka to chyba bym wiedziała że to wody [emoji14] Lepiej tak niż mieć skurcze, nastawiać się na szpital a one w powietrzu znikają [emoji23]

Do góry