reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Katarynka82 ja wszystko przy sobie robię sama. Tyle latam po tym korytarzu aż mi nogi spuchły. Jak wcześniej tylko leżałam a tu mam chodzić to latam.

Mam nadzieję,że mnie wypiszą razem z Matim, od czwartku ginekologicznie mnie mogli wypisać, ale wiedzą, że chcę być z małym.

Mi też było ciężko. Zwłaszcza kilka godzin po cesarce jak dziewczynie obok po cc przynieśli dziecko, a ja nie widziałam swojego w ogóle.

Tu wszyscy i tak ze mnie dumni, że samą ręka potrafiłam odciągnąć 30ml z piersi.
Teraz mam laktator ręczny, ale mleka jakby mniej.
Mąż mi ma przynieść jeszcze femalti ker

reklama
cześć dziewczyny! Z rana zaliczyłam wizytę u stomatologa, ząbki zdrowe. Miałam robić piaskowanie, ale pani dr powiedziała, że nie ma tragedii i nie musimy, więc 200 zł zostało w kieszeni :)
Też jestem zawiedziona, bo weszłam na forum z nadzieją, że będą ekscytacje porodem kolejnej mamusi a tu nic z tego.
Noc u mnie też do niczego. Tyle razy wstawałam, że nawet nie jestem w stanie zliczyć ilości...
@Igorowelove myślę, że te skurcze to już będzie to :)
@Balonsbalons daj znać jak się czujesz?

Wczoraj dwa razy wypadła mi tabletka luteiny z psioszki, normalnie szok-jeszcze mi się nie zdarzyło, jedna po południu, druga wieczorem.

cześć dziewczyny! Z rana zaliczyłam wizytę u stomatologa, ząbki zdrowe. Miałam robić piaskowanie, ale pani dr powiedziała, że nie ma tragedii i nie musimy, więc 200 zł zostało w kieszeni :)
Też jestem zawiedziona, bo weszłam na forum z nadzieją, że będą ekscytacje porodem kolejnej mamusi a tu nic z tego.
Noc u mnie też do niczego. Tyle razy wstawałam, że nawet nie jestem w stanie zliczyć ilości...
@Igorowelove myślę, że te skurcze to już będzie to :)
@Balonsbalons daj znać jak się czujesz?

Wczoraj dwa razy wypadła mi tabletka luteiny z psioszki, normalnie szok-jeszcze mi się nie zdarzyło, jedna po południu, druga wieczorem.

To fajnie, że udało Ci się zaoszczędzić 200zl. Mnie czeka znowu wizyta u ortodonty, bo znowu odpadła mi retencja (a poprzednio mi zakladali 2tyg temu, bo wtedy tez odpadła)... Zaczyna mnie to denerwować, że nie potrafią tego przykleić raz a porządnie... Plus jest taki, że jak mi odpadnie po tak krótkim czasie to nie płacę za wizyte, ale mam tego ortodonte na drugim koncu miasta...

Może za płytko wsadziłas te tabletki? :)

Dziewczyny a czy któraś z Was szydełkuje ? Ja już dom mam ogarnięty, torbe spakowaną, rzeczy dla Frania przygotowane i teraz tylko czekać więc postanowiłam nauczyć się szydełkować, filmików do nauki na YT masa tylko nie wiem co kupić na początek. Jakie szydełko, włóczkę i ile [emoji848]

Kurcze mi przy pierwszym nigdy wody nie odeszły, przebijali mi parę godzin przed porodem :D Więc do dziś w sumie nie wiem jak to te wody odchodzą, boję się że się nawet nie zorientuje że już ciekna [emoji23] Dzisiaj mnie pięknie dziecko kopie, wali w każdą możliwa strony na przemian to ręce to nogi... Już się chyba pcha na zewnątrz :D 26 dni do terminu, niech chociaż mamie da urodziny poswietowac w tym tygodniu i może się rodzic... [emoji23]

reklama
Kurcze mi przy pierwszym nigdy wody nie odeszły, przebijali mi parę godzin przed porodem :D Więc do dziś w sumie nie wiem jak to te wody odchodzą, boję się że się nawet nie zorientuje że już ciekna [emoji23] Dzisiaj mnie pięknie dziecko kopie, wali w każdą możliwa strony na przemian to ręce to nogi... Już się chyba pcha na zewnątrz :D 26 dni do terminu, niech chociaż mamie da urodziny poswietowac w tym tygodniu i może się rodzic... [emoji23]
Mi też nie odeszły [emoji85] Ale myślę że jakbym poczuła że mam mokre gacie aż przecieka to chyba bym wiedziała że to wody [emoji14] Lepiej tak niż mieć skurcze, nastawiać się na szpital a one w powietrzu znikają [emoji23]

Do góry