reklama
Balonsbalons
Fanka BB :)
Ja cie krece poszlam syna do przedszkola odprowadzic i taki bol mi wszedl w samym dole i psioszce ze usiadlam na lawce i z 15 min mnie trzymalo. Czuje tez ze majtki wilgotne . wstalam i pomalutku ide do domu ale znow zaxzyna bolec. Fuck nie lubie niedpodzianek ... Oby jeszcze nie to.... Jeszcze 2 tygodnie niech siedzi
Annulek
Zaangażowana w BB
A ja myślałam, że wejdę na forum i znowu będą niespodzianki... No proszę, a tu spokój [emoji4] My wczoraj zrobiliśmy malowanie i w sumie dzisiaj musimy je skończyć bo nigdy nie skończymy przecież... Ale za to mam piękny, stalowy kolor na ścianie! I fajnie wygląda w połączeniu z bielą, a jeszcze lepiej z nowym telewizorem... Taak, B. się uparł i kupił ostatnio większy, taki ze światełkami [emoji23] Philips Ambilight jeżeli jeszcze dobrze pamiętam [emoji16] także, na nowej ścianie wygląda... No, nie spodziewałam się, że zastąpi mi lampkę nocną [emoji23]
Wczoraj miałam wrażenie, że odchodzą mi wody - tak bardzo wzięłam do siebie wasze porody (i w sumie swojego bardzo nie mogę się doczekać), że teraz we wszystkim wypatruję tego momentu... eh. Jak zwykle, fałszywy alarm i założę się, że na bank młody wyskoczy we Wszystkich Świętych...[emoji58]
Ale noc była okropna. Wstawałam do toalety chyba ze cztery razy, a jak szłam po 5ej, to zaniosłam sobie do łóżka merci i zaczęłam jeść... to któraś noc z kolei, gdzie wsuwam słodycze w nocy. I tak zasypiam. A potem wstaję z takim nieprzyjemnym uczuciem...
No cóż. Piję kawę, czekam na kuriera z Pocztexu już trzeci dzień, a po 10 mam kosmetyczkę, bo wyłysiały mi rzęsy, a przy nich nie muszę się malować...
Dziewczyny, udanych wizyt! I ładna pogoda, więc korzystajmy [emoji6] Buziaki!
Wczoraj miałam wrażenie, że odchodzą mi wody - tak bardzo wzięłam do siebie wasze porody (i w sumie swojego bardzo nie mogę się doczekać), że teraz we wszystkim wypatruję tego momentu... eh. Jak zwykle, fałszywy alarm i założę się, że na bank młody wyskoczy we Wszystkich Świętych...[emoji58]
Ale noc była okropna. Wstawałam do toalety chyba ze cztery razy, a jak szłam po 5ej, to zaniosłam sobie do łóżka merci i zaczęłam jeść... to któraś noc z kolei, gdzie wsuwam słodycze w nocy. I tak zasypiam. A potem wstaję z takim nieprzyjemnym uczuciem...
No cóż. Piję kawę, czekam na kuriera z Pocztexu już trzeci dzień, a po 10 mam kosmetyczkę, bo wyłysiały mi rzęsy, a przy nich nie muszę się malować...
Dziewczyny, udanych wizyt! I ładna pogoda, więc korzystajmy [emoji6] Buziaki!
anet88
Ewela2805
Napisz jak już wrócisz do domu, może przejdzie ból.. Daj znać! :-*Ja cie krece poszlam syna do przedszkola odprowadzic i taki bol mi wszedl w samym dole i psioszce ze usiadlam na lawce i z 15 min mnie trzymalo. Czuje tez ze majtki wilgotne . wstalam i pomalutku ide do domu ale znow zaxzyna bolec. Fuck nie lubie niedpodzianek ... Oby jeszcze nie to.... Jeszcze 2 tygodnie niech siedzi
azamamew
Witam, ja również po ciężkiej nocy, kolejnej...Wczoraj jak była kuzynka, to po 18 jak siedzieliśmy przy stole to usypiałam na siedząco. Potem jak pojechali ogarnęliśmy córkę, ona wariowała na łóżku, a ja o 20 usnęłam, aż skoczyła koło mnie i się obudziłam. Dziś jestem już tak nieprzytomna, że mąż popołudniu musi się nią zająć, pójść gdzieś bym się przespała. Zresztą tak mi się kręci w głowie i mi niedobrze, że rano pomagał mi przy wszystkich obowiązkach.
piorunem
Ja też nie chciałam [emoji23] ale nie tyle, że za nic w świecie, ale Mój jest skorpionem, a dwa skorpiony w domu to już dużo [emoji23] no i nieszczęsna tesciowka też skorpion [emoji16]
Ale nie przenoszę przez tą pseudo cukrzycę.
Heh. Ja jestem skorpion, jeśli Młoda poczeka jeszcze tydzień chociaż to też będzie ;p Czyli również 2 skorpiony w domu ;p
Weronikakrz
Witajcie dziewczyny Ja po wizycie nie wiem ile wazy mala bo tylko posprawdzal wody serduszko jest w miare wysoko obstawia ze 2 -3 tygodnie nie wwcześniej mówi że 8 dni i można rodzić
Pobrali mi krew bo od 2 dni się drapie i puchne w czwartek wyniki zobaczymy czy będą dobre bo podejrzewa gastroze
Pobrali mi krew bo od 2 dni się drapie i puchne w czwartek wyniki zobaczymy czy będą dobre bo podejrzewa gastroze
piorunem
Ja dzisiaj poszłam do laboratorium, bo moje wyniki zrobione na ostatnią wizytę zdezaktualizowały się przez ten szpital, a ze wizyta w środę to musiałam powtórzyć. Mąż mnie podwiózł i kazałam Mu jechać do pracy, bo taka ładna pogoda, że chciałam się przejść. I w sumie fajnie, tyle że nie wiem jak to opisać, ale ja już Młodą niemal między nogami czuję, szczególnie jak właśnie gdzieś trochę dalej idę... Ciekawa jestem co lekarz na wizycie powie i czy uda się choć ten tydzień wytrzymać
reklama
anet88
@piorunem ale ty to chyba jeszcze masz czas do bezpiecznego terminu? Coś więcej Ci dolega, czy tylko to parcie?
Tak mi się przypomniało, bo mnie kaszel złapał z rana @Igorowelove u Ciebie przeszło po tym majeranku?
Ja dzisiaj jak zwykle spałam dobrze, az mnie to trochę przeraża... Teraz się wzięłam i ppmalowalam gwinty przy kaloryferach. Od 2 lat się zbieralam, a roboty na godzinkę bylo i nie mam pojęcia co robić z dalszą częścią dnia... Chyba z psem na spacer pójdę, bo tak ladnie.
Tak mi się przypomniało, bo mnie kaszel złapał z rana @Igorowelove u Ciebie przeszło po tym majeranku?
Ja dzisiaj jak zwykle spałam dobrze, az mnie to trochę przeraża... Teraz się wzięłam i ppmalowalam gwinty przy kaloryferach. Od 2 lat się zbieralam, a roboty na godzinkę bylo i nie mam pojęcia co robić z dalszą częścią dnia... Chyba z psem na spacer pójdę, bo tak ladnie.