reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja chciałam zajść w ciążę jeszcze na macierzyńskim a pierwszy okres dostałam w styczniu tak więc dziecko z terminem na listopad to był pierwszy wolny termin ;) z maja juz malucha mam to teraz będzie dla odmiany dziecię jesienno-zimowy :D zresztą ja też jestem urodzona w listopadzie i bardzo cieszę się na drugiego skorpiona w rodzinie, będzie do pary bo mamy dwa byki (syn i kotka), dwa lwy (mój D. i kocur) to teraz czas na parę skorpionów [emoji23]
U nas M. I corka raki a ja i maleństwo skorpiony[emoji5]️

Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A potrzebuje jakieś zaświadczenie o zatrudnieniu? Bo coś w necie jest napisane ale sama nie wiem

w57v3e3kzxelqjhu.png
Nie potrzebowałam, im tam na miejscu od razu wyskakuje czy jesteś ubezpieczona. Ale byłam świadkiem jak rodzic dowiadywał się, że dziecka nigdzie nie zgłosili :)

Dziewczyny wy juz macie imiona a ja dla chlopca jakos nie moge znalezc, zadne mi sie jakos szczegolnie nie podoba zebym mogla pomyslec i poczuc ze to TO :(

Ja uciekam korzystac z pieknej pogody, milego dnia! :)
Dla córki idealne imię wpadło nam dopiero w 9 miesiącu, tak więc nie martw się, jeszcze je znajdziesz :)

Mój starszy Synek z 13 czerwca, zaraz skończy 3 lata [emoji4] wszystkim z czerwca 100 lat i dużo zdrowia [emoji4] u mnie wyjątkowo wszyscy jeszcze śpią. Synek zazwyczaj robi pobudkę koło 7 ale wczoraj byliśmy na karuzelach z okazji Dnia dziecka i widocznie odsypia [emoji4] a ja się cieszę że w końcu weekend [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój starszy syn też czerwcowy z 6-go, we wtorek urodzinki :)

I witam się w ten słoneczny dzień. Siedzę na balkonie i nadrabiam wczorajszy i dzisiejszy dzień :)

Hej

Aniaslu napisała, ze wątek zamknięty będzie gotowy w poniedziałek.

Mimi ja przedwczoraj chwaliłam się kopniakami wyraźnymi i to na pewno było to, a wczoraj znowu się odwróciła i nie czułam jej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A mi przeszło przez myśl że ja tu piszę a może wątek zamknięty już jest.

Mimi spokojnie jeszcze poczujesz. Ja już od jakiegoś czasu czuję i dalej takie delikatne. A dzisiaj to jakaś posucha. Też zaczęłam się zastanawiać.

Ja czuje juz porzadne kopniaki, kazdy obrot dziecka, kilka razy dziennie, chyba dzidzia jest wieksza . Pierwsze konkretne ruchy poczulam na poczatku 17tc. Poczekam jeszcze kilka tygodni I wybiore sie chyba na usg, zeby bylo juz 100% widac plec ;)
Szybciutko u Ciebie się ruchy rozkręciły. Nic nic a jak już coś to od razu porządne :)

Sasa ależ niespodziankę Wam dzidzia zrobiła. Jak byłam na forum w ciąży z młodszym synkiem to dziewczyna miała mieć syna. Na każdym usg tak jej mówili. A urodziła córkę. Po porodzie dopiero imię wybierali bo nawet nie mieli żadnych propozycji.

Mój starszak to Dawid, ale grzeczny chłopak wyrósł :) więc jest nadzieja :)

Nic nie dałam rady zrobić, ulgą w spaniu była poducha między kolana, ale tak jak Ty, budziłam się przy każdej zmianie pozycji z bólu. Za to po porodzie byłam jak nowonarodzona :D
Oh nie:( kupiłam sobie dzis poduszkę w kształcie litery C, oby choć troche pomogła

reklama
Do góry